Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Инстаграм разводи: как го прави модерното общество

Инстаграм разводи: как го прави модерното общество

Инстаграм разводи: как го прави модерното общество - изображение

Всеки знае за какво служи Инстаграм. Обикновено водещи са годежните снимки, сватбите, децата и сандвичите. Това е реклама на хубавите неща в живота и всички хубави неща са причината толкова много хора да се връщат към именно тази социална платформа. Но има и едно напреднало ниво на Инстаграм скролване, което е подходящо и за хората, които са далече, далече оттук, някъде из Холивуд. Ако умеете да четете между редовете ще откриете постове, които не са "достатъчно добри" за споделяне, но често нещата са много по-интригуващи, отколкото се долавя на пръв поглед. Като например – разводите.

През април, когато Чанинг Тейтъм и Джена Деван съобщават, че планират да прекратят почти 9-годишен брак, колективното разтърсване на Туитър показва, че това е изненада за повечето потребители. През февруари Чанинг Тейтъм публикува снимка на мотоциклет (скорошна самостоятелна покупка) и я нарича "новото ми момиче". По същото време Деван започва да публикува загадъчни цитати за "осъзнаването" и силата на жената.

От друга страна го има и метода на Колтън Хейнс. В началото на май месец Хейнс изтрива всички снимки с бившия си съпруг Джеф Латам - флорист на знаменитости. Бракът им продължава 6 месеца. 

Джеф и Колтън

Преди раздялата Боби Флей и бившата му жена Стефани Марч често споделят снимки на двете си Мейн кун котки – Тако и Начо. Ден преди да се появят слуховете за развода им през 2015 г., двойката споделя последната снимка на двете котки в един и същ кадър. Двадесет дни по-късно игривият Тако се появява в социалната медия, но котаракът е сам и с Начо не се събират онлайн никога повече. 

Котки

"Най-очевидният знак за разпад на една двойка е, когато честотата на взаимно харесване на постове намалява. Така разбрах, че един от бившите ми партньори се е разделил със сериозната си приятелка." Разбира се, това са просто спекулации. Но колко често и при какви условия подобни разсъждения ни водят в правилната посока? 

Социалните медии са личните ни автобиографии и дори повърхностната и невинна информация, попаднала в правилните ръце, може да бъде точно изтълкувана. 

По статията работи: Наталия Тотева

Източници: vanityfair.com, huffingtonpost.com

Снимки: instagram.com, famousbirthdays.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЗдравни съветиПсихологияИсторияЛюбопитноСоциални грижи