Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Знаци, които предвещават край на брака,споделени от сватбените агенти

Знаци, които предвещават край на брака,споделени от сватбените агенти

Знаци, които предвещават край на брака,споделени от сватбените агенти - изображение

Работата на сватбените агенти може да изглежда като серия от забавни ситуации, които обикновено се случват във филмите. Всички си спомняме за прекрасната Дженифър Лопес във филма "Сватбен агент", нали? Е, едва ли има нещо по-лошо от това да се влюбите в младоженеца.

Разберете с нас знаците, които според сватбените агенти предвещават раздяла. 

Булката и младоженеца използват унизителни имена, за да се обръщат един към друг

Мегън Фокс и нейният съпруг

По време на процеса на подготовка за събитието, сватбените организатори често забелязват как бъдещите съпрузи се обръщат един към друг. Прякорите не винаги са знак за дълъг и щастлив брак. Обаче унизителните и обидни имена, които партньорите използват дори и в присъствието на други хора, често са знак, че бракът няма да продължи дълго. 

Някои проучвания доказват, че сладките псевдоними могат да окажат положителен ефект върху нивото на вашето удовлетворение от взаимоотношенията ви. Но обидите, дори казани на шега, сигнализират, че единият партньор не уважава другия. Това няма да приключи, след като двойката сключи брак.

Един от партньорите взема тайно решения

Памела Андерсън

Понякога се обсъждат всички детайли, но един от бъдещите съпрузи се опитва да направи собствени промени зад гърба на другия партньор, като често моли организаторът да не казва нищо. И е добре, когато запазите тайна, за да изненадате някого. Организационни планове "зад гърба" на булката или младоженеца, могат да доведат до бързо разтрогване на брака.

Психолозите казват, че тайните нарушават правата и интересите на другия, а когато става дума за лъжа, това води до загуба на доверие между партньорите. И това определено не е здравословно за една връзка.

Един от партньорите не участва в планирането на сватбата

Сватбените агенти казват, че мъжете се интересуват по-малко от детайлите, отколкото жените. Те често не се интересуват от цвета на столовете или от вкуса на сватбената торта. Но мъжете често придружават бъдещите си съпруги на дискусиите за тези неща, за да окажат подкрепа. И когато някой от партньорите не участва в подготовката за събитието това не е добре. Според организаторите понякога булката и младоженеца се срещат за първи път по време на церемонията. Подобни бракове обикновено не траят дълго.

Психолозите твърдят, че бракът се състои от двама души. Ак о цялата отговорност е винаги на раменете на един човек, резултатът е очевиден: не е възможно един човек да направи двама души щастливи.

Булката и младоженеца не искат да правят компромиси

Според сватбените организатори има ситуации, при които булките и младоженеците се противопоставят, когато избират музика за първия си танц например. Дори малките детайли могат да бъдат причина за нечуван скандал. Когато нещата не се обсъждат от партньорите се стига до критични моменти - сълзи, обиди и истерия. Може дори да има напрежение на самата церемония.

Според психолозите компромисът е важен аспект за стабилен брак. 

Негативни коментари от страна на роднините

майка и булка

Понякога се случва, че родители на младоженците заявяватпред всички, че искат детето им да е срещнало по-добър избраник например. Но това е само половината от проблема. Тревожен знак е, когато един партньор не иска или не може да защити другия. Още по-лошо, някои хора дори подкрепят роднините си - това е абсолютно грозно.

Експертите препоръчват предварително да разговаряте с родителите си за потенциалните размирици, за да се ограничи риска тези ситуации да се случат по време на церемонията.

Младоженците консумират твърде много алкохол

Понякога дори младоженците сами пият твърде много преди или по време на сватбената церемония. Сватбените специалисти смятат, че тези ситуации не са случайни. Това е причина да се съмнявате в перспективата за бъдещия си живот заедно.

Психолозите препоръчват да не се забравя най-важното: хората сами избират бъдещите си партньори. Така че, преди брака, трябва да научите колкото е възможно повече един за друг, за да избегнете неприятни изненади. 

Финансови средства за големия ден

Младоженците често вземат заеми или едва отделят средства, за да организират сватбената си церемония. Това може да бъде истински проблем за едно бъдещо младо семейство. Уточнете се какво може да си позволите и какво не. Не харчете, без да сте убедени, че ще възвърнете парите обратно. Подобна тежест ще продължи дълго време и вместо да се насладите на меден месец заедно и да изградите нормален живот, непрекъснато ще спорите за пари. Подобни бракове често приключват, преди парите да бъдат дори върнати.

Финансовите проблеми често са един от основните проблеми в семействата. Ето защо никога не трябва да подценявате тяхната важност във всеки етап от вашата връзка.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиПсихологияИсторияЛюбопитноСнимкиСоциални грижи