Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Живот след брака: 7 истории за развод, които ще ви вдъхновят

Живот след брака: 7 истории за развод, които ще ви вдъхновят

Живот след брака: 7 истории за развод, които ще ви вдъхновят - изображение

Джаки Пилософ е разведена жена, която предлага "съвети, вдъхновение и прегръдки". Тя пише: "Ако искате историята за Пепеляшка да ви се сбъдне, бъдете своята собствена фея кръстница. Вие сте единствената, която може да избере перфектната стъклена пантофка."

развод

Тя казва следното: "Всеки има история. Позволете ми да бъда по-конкретна. Всеки, който е разведен има история. Ако попитате мъжа, той има своя собствена версия, а ако попитате жената тя ще ви каже нейната. Никога един развод не приключва щастливо, но има редки изключения. Някои истории за развод са наистина, много тъжни, други са вбесяващи, а трети са ужасно шокиращи". 

Представяме ви 7 нейни истории, които ще предизвикат различни емоции във вас.

"Тийнейджърската дъщеря от ада"

В продължение на 6 месеца жена се среща с разведен мъж с две деца – едното от които е 16-годишно момиче. Бащата решава, че иска дъщеря му да се срещне с тази жена, която е любовта на живота му. Така че тримата излизат на вечеря и през първите 15 минути започват да говорят за евентуална почивка. Момичето се обръща към баща си и казва: "Няма да ходя на почивка с твоята приятелка!". Вместо да се разстрои, приятелката на баща му се обръща към неговата дъщеря и заявява: "Е, започваме наистина добре."

"Втората сватба"

Двадесет и пет годишен мъж оставя съпругата си заради по-млада жена, с която се запознава след развода. Двамата се женят, а на сватбения прием присъстват и приятели на първата съпруга. Една от най-добрите приятелки на бившата отива на приема, без да каже на приятелката си. 

"Погребението"

Мъж изневерява на съпругата си с друга жена и те се женят. Първата съпруга си остава близка с родителите на бившия си вече съпруг. Тя се чува редовно с тях по телефона, изпраща празнични картички и снимки на децата, а когато свекърва й се разболява, тя я посещава често в болницата. В крайна сметка свекърва й умира, а бившият съпруг й забранява да присъства на погребението. Оправданието - те са в тежки съдебни спорове и не е уместно. В денят на погребението жената е толкова тъжна и изпитва вина, че не е там. 

"Не мога да го пусна"

Жена е разведена от 40 години. Бившият й вече съпруг се омъжва за любовницата си и двамата живеят във Флорида. Една Коледа, те трябва да са в Чикаго за седмица, но нямат планове къде да я прекарат.  Децата питат майка си дали двойката може да дойде в къщата им и да се присъедини към тях, така че да не са сами в коледната нощ. Майката изпада в ярост и крещеи как няма да прекара Коледа с тях. Сериозно? Как може да си толкова егоистична и да не мислиш за децата си в такива моменти. Толкова ли е трудно, че не можеш да мислиш за децата си и все още изпитваш ненавист след 4 десетилетия?

"Дългоочакваното щастие"

Жена с малко дете се развежда. След 10 години тя се влюбва лудо в човек, който никога не е имал деца и не е бил женен. Решават да се оженят. През всичкото това време мъжът не се опитва да бъде баща на детето, а просто негов наставник и приятел. Двойката има собствено дете след това.

"Опустушителен развод се превръща в роман"

Жена се развежда с две малки деца. Тя не е работила, след като 10 години е била домакиня. След края на брака си тя се чувства безполезна и несигурна и иска да се скрие под завивките и да остане там завинаги. Тя започва да пише, за да се почувства по-добре. Осем месеца по-късно решава да създаде роман за развода си. Изненадващо тя получава договор за публикуване, пише още книги и стартира личен блог. Освен това получава работа като репортер във вестник.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: divorcedgirlsmiling.com

Снимки: pixabay.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиПсихологияИсторияЛюбопитноСоциални грижиСнимки