Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно 10 абсурдни ситуации, които завършват с развод

10 абсурдни ситуации, които завършват с развод

10 абсурдни ситуации, които завършват с развод - изображение

По принцип само сериозни ситуации като изневяра, психически и физически тормоз, липса на любов мога да бъдат основателни причини за развод. Но хората са различни и някои от тях гледат на развода по друг начин. Те решават да сложат край на взаимоотношенията си заради странни и глупави неща.

Представяме ви 10 абсурдни ситуации, които завършват с развод.

Социални мрежи

жена в социалните мрежи

Днес прекарваме много време в социалните мрежи. Но някои хора прекаляват, загърбвайки близките си, за да си чатят по Фейсбук или да си пуснат поредната снимка на храна в Инстаграм. Например жена от Индия решава да се разведе със съпруга си, след като той не променя статута си във Facebook на „женен“.

Мръсни чинии

мръсни чинии

Колко често се карате с любимия си да измие мръсните чинии? Можете ли да си представите, че една мръсна чаша може да е причина за развод? Матю също не може да повярва. Жена му го напуска, защото той оставя чашите си до мивката.

Пренебрегване на съобщенията

Следващия път, когато решите да прочетете текстово съобщение и да не отговорите, помислете два пъти, тъй като това може да се използва срещу вас в съда. Жена от Тайван се развежда със съпруга си, защото той не отговаря на нейните съобщения, след като ги е прочел. Тя дори показа съобщенията си като доказателство, че я е пренебрегвал.

Лоши маниери на масата

Жена от Кувейт подава молба за развод, след като се жени само преди седмица. Причината - открива, че съпругът й предпочита да използва хляб, а не вилица, за да яде грах. Жената казва, че е шокирана от лошите му маниери.

Пералня

тениска с автографи

Футболен фен се развежда със съпругата си заради проблем с прането. Той събира автографите на футболисти на специална тениска. Съпругата му решава да изпере тази тениска. В резултат на това всички подписи избледняват.

Грим

Само няколко дни след брака си един мъж се развежда с жена си, след като я вижда без грим. Тридесет и четири годишният мъж споделя, че тя не изглежда толкова красива, както преди сватбата. Той обвинява 28-годишната жена, че го е мамила, като е използвала толкова много козметика, включително и изкуствени мигли.

Политически възгледи

След 22 години заедно, жена от Калифорния решава да се разведе със съпруга си, след като установява, че той гласува за Доналд Тръмп. Гейл МакКормик казва, че се е почувствала предадена: „Много съм разочарована. Почувствах се излъгана. Това отвори пропаст между нас, каквато преди не съм забелязвала“.

Почистване

почистване

През 2009 г. германка се развежда със съпруга си след 15 години брак. Тя казва, че и е писнало сама да почиства дома им през всичките тези години.

Любовни писма

любовни писма

В Италия 99-годишен мъж решава да прекрати 77-годишният си брак. Той открива писма, които съпругата му е писала на таен любовник през 1940 г. Жената се опитала да спаси брака им и да убеди мъжа си да остане, но той вече бе взел окончателното си решение.

Псевдоним на телефон

През 2009 г. жена от Саудитска Арабия се развежда със съпруга си след 17 години, когато научава за името, с което той и се обажда. Веднъж тя поглежда през контактите в телефона му и се натъкна на номера й, съхраняван под името „Гуантанамо“, военен затвор в Съединените щати. Жената се обижда и веднага иска развод, въпреки че мъжът и казва, че това е просто смешна и глупава шега. Но за съжаление той не успява да я убеди.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me 

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиПсихологияИсторияЛюбопитноСоциални грижиСнимки