Начало Лайфстайл За свободното време Туризъм и отдих Възможно е да скъсате след романтична ваканция - ето защо трябва да предприемете такава - част 2

Възможно е да скъсате след романтична ваканция - ето защо трябва да предприемете такава - част 2

Възможно е да скъсате след романтична ваканция - ето защо трябва да предприемете такава - част 2 - изображение

Пътуването има свойството да изважда на показ крайностите в хората - от най-лошите черти на характера им до абсолютното най-доброто от тях. Поради тази причина пътуването като двойка може да бъде крайният тест за вашата връзка; То ви помага да откриете най-реалните аспекти един в друг. Ето още 13 причини, поради които пътуването като двойка трябва да бъде основен приоритет в романтичните взаимоотношения:

Финансовото сътрудничество е важен урок:

Ако нещата са сериозни с партньора ви, пътуването може да бъде прекрасен начин за упражняване на финансово сътрудничество, което е необходимо за всеки брак и / или съжителство. Определянето на бюджет и задържането му може да бъде доста трудно, така че нека това пътуване да бъде тренировка за вашия живот заедно!

Пътуванията ви извеждат от "балонa", който сте си построили като двойка:

Може да е лесно да влезете в постоянна рутина с вашия любим, независимо дали става въпрос за поръчване на пица всяка сряда или гледането на филм всяка вечер. Това има своите предимства, но винаги е здравословно да се измъкнем от такива практики за малко. Позволете на пътуването да бъде играчът, който ви позволява да прекъснете ежедневната монотонност, която може да ви задуши у дома.

Може да останете изненадани:

Знаете ли, че вашият приятел говори мандарин, или че е добре запознат с тайландския фолклор? Това са забавни открития, които могат да се случат при пътуване с партньора ви, те го правят много по-вълнуващо.

Ще помогне за справяне с въпроса за "децата" (и други важни решения за живота):

Вие и вашата половинка може да откриете, че пътуването е нещо, на което дълбоко се наслаждавате и че искате да предприемате повече пътувания заедно. Ако това е така, важно е да се обсъдят решенията за живота, които могат да възпрепятстват вашите цели, като например да имате деца или да си вземете четвърта котка.

Вероятно ще спорите и това не е лошо нещо:

Колкото и да е страхотно да пътувате с придружител, това има и потенциала да ви подлуди. Възможно е да се почувствате заклещени по време на пътуването. Но може да използвате това като възможност да упражните вашата комуникация и даване на лично пространство!

Забавно е:

Най-хубавата част от пътуването с партньора ви е, разбира се, невероятното забавление, на което може да се насладите заедно. Да виждате света като двойка е неописуемо преживяване, което може да ви обвърже така, както нищо друго и това е една от най-важните причини да го правите заедно.

Вижте и останалите позитиви от вашето пътуване като двойка ТУК >>>

Източник: popsugar.com

По статията работи: Елиза Трайкова

Снимка: statravel.co.uk

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЗдравни съветиПсихологияЛюбопитноСпортАлт. медицинаИсторияНовини