Начало Лайфстайл За свободното време Туризъм и отдих Възможно е да скъсате след романтична ваканция - ето защо трябва да предприемете такава - част 1

Възможно е да скъсате след романтична ваканция - ето защо трябва да предприемете такава - част 1

Възможно е да скъсате след романтична ваканция - ето защо трябва да предприемете такава - част 1 - изображение

Пътуването има свойството да изважда на показ крайностите в хората - от най-лошите черти на характера им до абсолютното най-доброто от тях. Поради тази причина пътуването като двойка може да бъде крайният тест за вашата връзка; То ви помага да откриете най-реалните аспекти един в друг. Ето още 13 причини, поради които пътуването като двойка трябва да бъде основен приоритет в романтичните взаимоотношения:

Пътуването ви изкарва от зоната на комфорт:

Ако пътувате на място, което е ново и за двамата ви, преживяването става изключително увлекателно. Разбира се, можете да научите много за партньора си, когато ви развежда из родния си град, но истинските открития за неговия характер ще дойдат, когато сте на чужда почва! Независимо дали става дума за езикова бариера, с която трябва да се справите заедно, изпуснат влак в чужда страна или отхвърлена кредитна карта, когато се опитвате да се приберете вкъщи, предизвикателствата, които ще срещнете заедно, ще бъдат невероятно сближаващо преживяване.

То ви дава възможност да зададете трудни въпроси:

Дългото шофиране в колата, пътуването със самолет, влаковете, пешеходните преходи и ветроходните екскурзии са чудесно време за дълбоки дискусии. Не се страхувайте да го разпитате за детството, бъдещите му цели или миналите приятелки в тези моменти!

Това е чудесна възможност за компромиси:

Планирането на пътуванията може да бъде прояснително преживяване; Например, може да откриете, че вашият приятел има сериозна страст към исторически музеи, което всъщност не позволява да изпълните вашето желание да изследвате всяка антикварна книжарница в града. Когато възникнат подобни ситуации, важно е вие и вашият партньор да намерите компромис, който да хареса и на двамата. Това може да означава да прескочите изцяло музеите и книжарниците и да плавате с корабче, или да набележите няколко книжарници, които да посетите по пътя към музея, който той желае да посети.

Това ви дава представа за неговия стил на подготовка:

Наблюдавайки приятеля си, докато планира, опакова и спестява пари за пътуването ви заедно, вие ще добиете ясна представа за начина, по който се справя с важни начинания. Ако организирането на пътуване е достатъчно, за да го направи обезумял и раздразнителен, как ли би се справил с една сватба?

Виждате го в най-неласкави моменти:

Няма нищо като осъзнаването, че вашият приятел не позволява да се вкарва храна в новата му кола, обича да слуша политически разговори по радиото, докато пътува и получава ужасни храносмилателни проблеми, след като яде тако бел.

Ще видите как наистина се отнася към другите:

Посъветвайте се с всеки пътник и той ще се съгласи: пътуването може да изведе някои шокиращи личностни черти от някои хора на показ. Комбинацията от часовата разлика и шока от различната култура може да извлече някои дълбоко скрити недостатъци в характера, така че обърнете голямо внимание на начина, по който действа със сервитьорите, стюардесите, представителите на обслужващия персонал, докато пътувате.

Новите преживявания заедно дават възможност за нови спомени:

Може би сте посетили Таити с бившия си, но катастрофалната раздяла определено е развалила този спомен. Пътуването с новата половинка е чудесен начин да оставите отрицателните преживявания в миналото и да създадете нови спомени.

Вижте и останалите позитиви от вашето пътуване като двойка ТУК >>>

Източник: popsugar.com

По статията работи: Елиза Трайкова

Снимка: romancetravelexpert.wordpress.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЗдравни съветиПсихологияЛюбопитноСпортАлт. медицинаИсторияНовини