Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Влюбени сключиха брак пред изригващия вулкан Майон

Влюбени сключиха брак пред изригващия вулкан Майон

Влюбени сключиха брак пред изригващия  вулкан Майон - изображение

Една млада двойка започна семейния си живот буквално "експлозивно" и то не само от любов и страст. Арлу и Мария вдигат запомняща се сватба в провинция Албей, Филипините. В този район се намира и активният вулкан Майон. Естествено такава гледка не може да бъде пропусната от младоженците. Те решават да запечатат щастливия миг на безопасно място от вулкана, но с идеална гледка към него.

Въпреки че всички гости на сватбата са притеснени от това как изригването на вулкана би повлияло на сватбата, в крайна сметка талазите дим осигуриха зашеметяващ фон за сватбените снимки.

В социалните медии затрогващите снимки на младоженците предизвикаха небивал интерес.

Потребителите споделят: "Вулканична любов". "Това е велико!". Едни определят фотосите като "зашеметяващи", а други като "изпълнени със страст." Трети коментират: "Това е толкова спираща дъха гледка. Всяка снимка изглежда като картина, дори видеото изглежда невероятно."

От местно фотографско студио (което заснема младоженците) признават, че изригването на вулкана оказва отрицателно влияние върху бизнеса във Филипините.

"Това ни засяга много, защото някои от нашите клиенти предпочитат да отменят събитията си", споделят служители от студиото.

Вулканът Майон започна да изригва по-рано този месец, когато Филипинският институт по вулканология и сеизмология издаде второ ниво на предупреждение и около 60 хиляди души бяха евакуирани от опасната зона.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: independent.co.uk

Снимки: twitter.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлИсторияСнимкиРецептиЛюбопитноСпорт