Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Британците казват "обичам те" на третия месец от връзката

Британците казват "обичам те" на третия месец от връзката

Британците казват "обичам те" на третия месец от връзката - изображение

Впускате се в нова връзка. Всичко е толкова хубаво и магично. Носите се на крилете на любовта и всичко друго, извън любимия човек, ви е безразлично. Но, какво се случва, когато трябва да изречете “Обичам те“?

Ако връзката ви е от скоро, но чувствата са налице, сигурно започвате да се чудите кога е подходящият момент да кажете „обичам те“. Страхувате се как би реагирала отсрещната страна, не е ли твърде рано... Времевият период при всяка връзка е индивидуален.

Блеър и Чък

За някои хора никога не настъпва подходящото време да кажат „обичам те“. За други това е точна наука и трябва да изречем тази дума след определени месеци на сериозно опознаване. Истината е, че ако го усещате, просто го кажете – толкова е просто. Без пресмятания, увъртания и излишно мислене.

пясък

Ние ще се опитаме да ви помогнем с едно британско изследване, но не забравяйте, че само вие знаете кога е точният момент да изречете тези магически думи.

Британска социологическа агенция провежда изследване, в което вземат участие  3974 души. Резултатите са повече от изненадващи. Оказва се, че британците произнасят заветните думи за пръв път най-рано три месеца след началото на любовната връзка.

двойка

По-голямата част от хората отговарят с "не знам", а вторият най-често срещан отговор е "в рамките на три месеца"(22 на сто) .

14% от  британците твърдят, че казват заветните думи "в рамките на шест месеца" ,а 13 %  отговарят "в рамките на един месец".

сърце

Само 3% от анкетираните казват  "Обичам те" в рамките на една седмица. Уау! Какви бързаци!

7% от британците споделят, че никога не са се влюбвали, а 3% разкриват, че никога не са признавали любовта си към партньора. 6 на сто твърдят, че са чакали година и повече, за да изрекат „обичам те“.

две ръце

 Бъдете сигурни, че всеки път, когато произнасяте тази дума тя идва от сърцето ви, а не защото се опитвате да задържите някого, само защото се чувствате добре с него. Любовта е прекрасно нещо. Не бързайте, но не се успокоявайте и отлагайте изричането на фразата  в продължение на години.

О, и ние ви препоръчваме да го кажете за пръв път докато сте с партньора си. Просто съвет!

източник: metro.co.uk

снимки: pixabay.com

по статията работи: Илияна Стоянова

 

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияСнимкиЗдравни съветиЛюбопитноВидеоИнтервюта