Начало Лайфстайл За свободното време Култура и изкуство Авторката на 50 нюанса сиво - Е. Л. Джеймс - издава следващата си книга "Господинът" (The Mister)

Авторката на 50 нюанса сиво - Е. Л. Джеймс - издава следващата си книга "Господинът" (The Mister)

Авторката на 50 нюанса сиво - Е. Л. Джеймс - издава следващата си книга "Господинът" (The Mister) - изображение

Фенове на "50 нюанса сиво", подгответе се да тръпнете в очакване на нови светове и преживявания, защото Е. Л. Джеймс подготвя издаването на следващата си книга.

Авторката на похотливия франчайз обяви ексклузивната новина този четвъртък в Today Show. Така че в най-скоро време книгата "Господинът" ("The Mister") ще се появи по рафтовете на книжарниците във Великобритания. А имайки предвид огромния успех на романите й в България, издателствата няма да се забавят и ще започнат да работят по въпроса да снабдят и родните читатели с новия еротичен, любовен роман.

романът

Тази история идва почти 8 години след като провокативната романтична трилогия счупи рекордите по продажби и популярност из цял свят. И въпреки че предстоящата книга не следва експлоатираната вече история на Кристиан Грей и неговата чиста любов към Анастейша Стийл, феновете все пак ще намерят много нови елементи, който да задоволят (във всеки смисъл на думата) потребностите и любопитството им от четенето.

За да подбуди дори по-голям интерес, авторката споделя част от описанието на главният мъжки персонаж в романа, който се казва Максим Тревелиян.

"Той се бе изпънал по дължината на леглото, обгърнат от шалтето, но гол… толкова гол. Лицето му бе обърнато към нея, но покрито от небрежната му кафява коса."

Главната героиня в "Господинът" е екзотично наименуваната Алесия Демачи, енигматична жена, в която привлекателният и богат британец (а какъв друг би могъл да бъде в роман на Джеймс) се влюбва в нея. Тя ще бъде "Пепеляшката на 21 век" – споделя авторката в Today Show.

В прессъобщенията описват романа на Е. Л. Джеймс като "увеселително влакче на ужасите, преминаващо през опасности и страсти, които ще оставят читателя без дъх на последната страница."

И ако тази новина не кара вътрешната ви богиня да танцува от щастие, не знам какво би!

Всички читатели, които обикнаха трилогията "50 нюанса", останаха под влиянието на романтичната история на Кристиън и Анастейша дълго време. Статистики сочат, че продажбите в магазините, които предлагат играчки за възрастни, както и в железариите, са се покачили изключително много. А според Business Insider най-актуалният продукт за дамите е бил мекото, памучно въже.

Филмът, който по-късно бе създаден по книгата, не остава никак назад с провокативните си сцени. Актрисата Луси Хейл, която е отишла на кастинг за персонажа на Анастейша, споделя, че преживяването е било изключително некомфортно. Самият сценарий я е накарал да се почувства засрамена, когато е трябвала да го изрече на глас. Но се е опитала да го преглътне и да изиграе ролята възможно най-добре.

За да могат да пресъдадат възможно най-истински садистични сцени, Дакота Джонсън и Джейми Дорнан дават всичко от себе си, тъй като очакванията след книгата са били твърде завишени. Главният актьор, спечелил титлата "Златен торс", дори е ходил няколко пъти в истински секс затвор, за да бъде свидетел на подобен тип контакт между подчинен и доминантен. И колкото и зловещо да звучи на повечето хора, Дорнан споделя, че всъщност преживяването му се е сторило доста забавно и игриво.

Общата печалба само от първия филм възлиза на 500 000 000 $. Цялостната трилогия "50 нюанса", заедно с филмите, базирани на книгата, можем смело да обявим като абсолютен успех. Летвата за Е. Л. Джеймс е вдигната твърде високо. Надяваме се следващият й проект, ако не надвиши по-ранният й успех, то поне да достигне до същите резултати.

Редактор: Милена Минчева

Източници: ew.com; bbc.com; vogue.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиСпорт и туризъмОрганизацииОбразованиеЛюбопитноАнкетиИсторияЗдравни съветиРецепти