Начало Лайфстайл За свободното време Култура и изкуство Doro Pesch - Кралицата – на живо на Midalidare Rock In The Wine Valley, 2017 - концертно ревю

Doro Pesch - Кралицата – на живо на Midalidare Rock In The Wine Valley, 2017 - концертно ревю

Doro Pesch - Кралицата – на живо на Midalidare Rock In The Wine Valley, 2017 - концертно ревю - изображение

Ако си говорим за стандарт в хеви метъла, Doro Pesch /Доро Пеш/ и нейната група WARLOCK бяха една от първите международно признати групи с жена - вокалист. Но това беше така отдавна, в миналия век. WARLOCK не успяха да бъдат достатъчно организирани, за да не се разпаднат след 4 албума, когато реалният успех бе на път да ги споходи.  Не малка част от разпознаваемостта им тогава се дължеше на студената красота на "Кралицата", както много от феновете и я наричат. Доро успешно продължи традицията и за поредна година доказва, че не всичко е само външността.


На фестивала Midalidare - Rock in the Wine Valley 2017,  тя бе първата от "по-сериозните" групи /10 юни, 2017/. Много стегната програма, която включваше и част от старите хитове на WARLOCK, които тя изпълнява.

/благодарим на Владо Лишков за предоставянето на материала/

Публиката с право изригна на All We Are, една от най-разпознаваемите и песни. Ако говорим и за фенове, имаше много хора, които бяха дошли там заради нея, стабилна армия от последователи. Смело може да се каже, че  Doro има една от най-сериозните аудитории в България, както и тя има отношение към всеки един от тях, който е дошъл за автографи или просто за снимка.


Уважение, това е думата. А другото е хеви метъл, с леко дрезгав глас и хипнотизиращи очи. Нека да го бъде!

Автор на материала: Ивайло Тончев

Снимки: Пламен Георгиев

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки