Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Мама, тате и аз 8 цитата за най-важния мъж в живота на вашето дете - бащата

8 цитата за най-важния мъж в живота на вашето дете - бащата

8 цитата за най-важния мъж в живота на вашето дете - бащата - изображение

Когато мъж се превърне в баща, животът му се променя много повече, отколкото може би си е представял. Децата запълват всеки аспект от неговия живот. Те обогатяват и усложняват, носят радост, но и чувство на неудовлетвореност, гордост, но и умора. Въпреки че има множество ръководства, уебсайтове със съвети, посветели на родителските грижи и книги, които разясняват как да се грижите за децата си, след раждането всички тези наръчници се обезсмислят. Човек сам трябва да търси начини за справяне със собственото си дете.

Родителският инстинкт обаче винаги се появява. И въпреки че все още се срещат съвременни психолози, които твърдят, че майката винаги е по-важна в отглеждането на дете, ние не можем да се съгласим с това. Бащата заема ключова функция във възпитанието на малчуганите. Той представлява мъжкият авторитет, от който момчетата ще се учат, а момичетата ще взимат за пример в бъдещето.

Но за да има повече авторитет твърдението ни, можем да се позовем върху няколко цитата на едни от най-прочутите мъжки авторитети в световната наука, култура и литература.

А ето и 8-те цитата за бащинството, които ще накарат татковците да се чувстват много по-ценни в своите функции като родител.

цитат

цитат

цитат

цитат

цитат

цитат

цитат

цитат

Редактор: Милена Минчева

Източник: themanual.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛюбопитноЛайфстайлСоциални грижиПсихологияНовиниИзследванияВидеоЗдравни съвети