Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Домашен любимец 6 очарователни животинки, които са истински пакостници

6 очарователни животинки, които са истински пакостници

6 очарователни животинки, които са истински пакостници - изображение

Ако мислите, че само хората са престъпници, то тази статия ще оспори това твърдение. Пухкави, пъргави и много умни без проблем тези животинки могат лесно да се превърнат в сладки пакостници. Да, те са очарователни, но и виновни.

Крадецът Бриджит

котка, която краде чорапи

Бриджит, 6-годишна котка от Нова Зеландия, се интересува много от мъжкото бельо. Толкова много, че тя се промъква в къщите на съседите за да открадне чорапи и гащи. Поддържането на котките на закрито не е обичайна практика в Нова Зеландия, така че Бриджит продължава да се прибира у дома с повече бройки от "текстилната си плячка". В крайна сметка собствениците на писаната върнаха откраднатото бельо обратно.

Чайка краде чипс

чайка краде чипс

Въпреки че чайките са известни с това, че крадат храна от ръцете на хората, една чайка стига дори по-напред – тя "обира" малък магазин за хлебни изделия в Шотландия. Птицата старателно изчаква, докато магазинът се опразни, а след това влиза и краде един чипс. Макар че това се случва много често, никой не прави нищо по въпроса, а чайката вече е истинска знаменитост.

Агресивният лебед

агресивният лебед

Лебедите обикновено са синоним на благодат и елегантност, но гражданите на Нортхамптъншър познават другата им страна. Те могат да бъдат агресивни и защитни за тяхното местообитание, особено когато отглеждат малките си. Тези птици са известни, че атакуват плувци. Най-известният разбойник е Тайсън, така че ако се отправите натам се пазете от него.

Говорещият папагал

говорещият папагал

Папагалът на бармана в ирландската кръчма "Черният брат" е причината за бой, правейки неуместен коментар за дама в бара. Нейният приятел не беше доволен от обидите и си помисли, че самият барман е казал всичко това. Едно нещо доведе до друго и започна истинска барабанска сбирка.

Домашен крокодил

крокодил

През 2013 г. Ги Уитал намира"сутрешен подарък" под леглото си в Зимбабве. Това беше крокодил от река Нил, който се промъкваше, докато господин Уитал спи и остава в къщата почти 8 часа. За щастие никой не пострада.

Престъпна банда мишки

мишка

Като силно интелигентни същества, мишките формират групи и атакуват домове и други места. Една от най-известните нападения бе на 98-годишен ветеран в Австралия. Той се събужда с множество ухапвания по ръцете, врата и ушите.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлТестовеЗдравни съветиНовиниЛюбопитноПсихологияАлт. медицинаСпортЛеченияИсторияЗаведения