Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 6 знаменитости, които вероятно са инсценирали собствената си смърт

6 знаменитости, които вероятно са инсценирали собствената си смърт

6 знаменитости, които вероятно са инсценирали собствената си смърт - изображение

Покрай звездните величия всеки ден витаят редица слухове. Трудно е да се разбере дали са истина или просто поредната спекулация. Конспирациите около смъртта на известните личности обаче не стихват дори години след тяхната кончина. Напротив – разрастват се, а според множество теории звездите инсценират собствената си смърт, защото не могат да понесат тежкото бреме на славата.

Майкъл Джаксън

Майкъл Джаксън

Причина за смъртта: предозиране със силно обезболяващо пропофол.

Според феновете Майкъл нарочно инсценира собствената си смърт, заради натрупани дългове и лични проблеми. Почитателите на Джаксън се успокояват с мисълта, че той в момента живее на спокойно и уединено място.

Всяка година се появяват нови "доказателства", че кралят на попа е жив. През 2016-та снимка на неговата дъщеря Парис разбуни духовете в социалните мрежи. Конспиратори веднага анализираха селфито на момичето и стигнаха до заключението, че на фотографията се вижда лицето на нейния баща. 

Елвис Пресли

Елвис Пресли

Причина за смъртта: свръхдоза от приспивателни и успокоителни.

Много хора вярват, че кралят на рока е жив е инсценирал смъртта си, защото не може да понесе последствията от славата.

Теорията за неговата фиктивна смърт се подкрепя от няколко факта: липса на снимки на мъртвото тяло на Пресли, както и сбъркано презиме на надгробната му плоча: Aron вместо Aaron.

Веднага след кончината на Елвис от нищото се появява мистичния Джими Елис – Орион, който прилича досущ на Пресли по телосложение и гласов тембър. Изпълнителят винаги се появява с маска и веднага бе заподозрян, че всъщност той е истинският Елвис Пресли.

Принцеса Даяна

принцеса Даяна

Причина за смъртта: автомобилна катастрофа в Париж.

Много хора подкрепят теорията, че принцеса Даяна наистина преживява автомобилна катастрофа, но оцелява - раните й не са фатални, а тя е спасена. Вместо принцесата е погребана друга жена, а самата Даяна се премества да живее в САЩ, където води скромен начин на живот. Според слуховете тя се чува и се вижда тайно със синовете си. Хората подкрепят тази версия, допълвайки, че в действителност не съществуват снимки от нейното погребение, защото ковчегът е затворен.

 

Кърт Кобейн

 Кърт Кобейн

Според официалната версия на разследващите Кърт Кобейн си инжектира доза хероин, която се оказва смъртоносна – цели три пъти по-голяма от средната свръхдоза. След това звездата взема пушката си и се застрелва в главата. През 2016 г. The Daily Mail гръмна със заглавието, че певецът може би е жив, а от вестника имат видео доказателство за твърдението си.

В клипа се вижда как перуанският певец Рамиро Сааведра изпълнява песен на Нирвана. Фенове заключват, че в действителност той наистина прилича на Кобейн по глас и цялостна визия.

Мерилин Монро

Мерилин Монро

Причини за смъртта: самоубийство. Според слухове Мерилин решава да отнеме живота си, защото страда от психично разстройство и е била пристрастена към барбитурати (успокоителни).

Съществуват няколко теории, а най-известната сред тях е, че хронично болна актриса, която прилича на Мерилин е инжектирана със смъртоносна доза наркотици и пренесена в апартамента на актрисата. Почитателите й са мнение, че истинската Монро е отвлечена от хората на президента Кенеди, приспана с медикаменти и изпратена за лечение в Швейцария. В болничното заведение актрисата се запознава с доктор Лаубе, вдовец с трима сина, и скоро след това се жени за него и се установява в Швейцария. През 70-те години съпругът й умира, но Монро все още е жива и здрава, като се радва на внуците си от осиновените си деца.

Пол Уокър

Пол Уокър

Причина за смъртта: автомобилна катастрофа.

Свидетели на катастрофата твърдят, че на снимките преди и след нея регистрационните табели на колите не съвпадат. Фенове на актьора бяха изненадани от факта, че полицията не отцепва мястото на инцидента. На нито една снимка не се вижда трупът на актьора. Според друга версия дори цветовете на автомобилите са различни. Въпреки това, много хора вярват, че Пол е жив и здрав и живее на самотен частен остров.

източник: brightside.me

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлСпортЛюбопитноРецепти