Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Ще познаете ли актьорите от "От обич" почти 20 години след началото на сериала?

Ще познаете ли актьорите от "От обич" почти 20 години след началото на сериала?

Ще познаете ли актьорите от "От обич" почти 20 години след началото на сериала? - изображение

"От обич" е бразилска теленовела, стартирала през 1997 година. Всички обичахме сериала, но ще познаем ли участниците в него след почти 20 години от началото на сериала?

Режина Дуарте - Елена Виара Греко


Реджина Дуарте (5.02.1947) е бразилска филмова и телевизионна актриса и една от най-популярните актриси на бразилското кино. След протеста й срещу бъдещия президент на Бразилия Луис Инасио Лула да Силва, публиката остава във възторг от нея. Самата Дуарте казва, че не знае какво ще се случи с родината й, ако той спечели. Реджина е майка на Габриела Дуарте - също изключително талантлива и популярна актриса.

Антонио Фагундес - Атилио Новели


Антонио да Силва Фагундес Филио (18.04.1949) е бразилски телевизионен, кино и театрален актьор. Влюбва се в киното още докато посещава училище и от тогава не престава да играе.

Фабио Асунсао - Марсело Мота


Фабио Асунчиао Пинто (10.08.1971) е бразилски актьор, най-известен с участието си в сапунени сериали. От малък се занимава със свирене на китара и пеене. На 15-годишна възраст има банда, наречена Делта Т, но всичко свършва поради липса на пари и време за практикуване. Един ден той вижда реклама за курс по театрално изкуство и решава да участва. Това поставя началото на една блестяща кариера.

Вивиан Пасмантер - Лаура Тражано

Вивиан Пасмантер (24.05.1971) е бразилска актриса. Тя е с еврейски произход, баща й е инженер, а майка й актриса. Учи в театрално училище, което завършва с пълно отличие.

Каролина Дикман - Катарина Перейра


Каролина Дикман Уоркман (16.09.1978) е бразилска актриса. Тя участва в сапунени сериали от 1992. Статия от 2004 година на списание "Women's Wear Daily" я описва като най-бързо изгряващата звезда в Бразилия.

Едуардо Московис - Фернандо "Нандо" Гонзага


Карлос Едуардо де Андраде (8.06.1968) е бразилски актьор. Участва в множество сапунени сериали, напуска и се връща отново в "Globо" (телевизията, излъчваща "От обич") многократно.

Габриела Дуарте - Едуарда Греко


Габриела Дуарте (15.04.1974) е бразилска актриса. Дъщеря е на Режина Дуарте.

 

Още по темата:

3.7, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиСпортИсторияНовиниЛюбопитноРецептиОбразованиеПсихологияСоциални грижиБотаника