Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Топ причини за раздяла, според различните зодии – част 1

Топ причини за раздяла, според различните зодии – част 1

Топ причини за раздяла, според различните зодии – част 1 - изображение

Овен (21 март - 19 април)

Зависимост. Не можете да понасяте прилепнал или нуждаещ се партньор, защото сте изключително независими и обичате да имате свой собствен живот извън вашите взаимоотношения. Обичате личното си пространство и свобода, и не търпите да бъдете с някой, който ви задушава, дори да е с любов.

Телец (20 април - 20 май)

Неуважение. Имате прекалено голяма гордост и изключително високи стандарти, така че всеки, който ви пренебрегва, ще бъде изгонен от живота ви. Без значение колко много обичате някого, никога няма да го гледате по същия начин, ако някога ви пренебрегне, дори на шега.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Отчужденост. Не можете да бъдете с някой, който е антисоциален, защото вие процъфтявате в активния си социален живот, а той почти съвпада с вашето ежедневие. Имате много приятели и познати, и се нуждаете от партньор, който е в състояние да се справи с този вид социален натиск. Някой, който е студен или тих, няма да съответства на вашата отворена и колективна личност.

Рак (21 юни - 22 юли)

Уединение. Не можете да бъдете с някой, който е уединен или резервиран, и ви спестява неща за себе си. Като представител на този емоционален и интуитивен зодиакален знак, искате да можете да говорите с партньора си и да му помагате, ако преживява трудности. Вие не искате да пазят тайни от вас. Някой, който не се разкрива пред вас, няма да може да ви даде силната емоционална връзка, която желаете.

Лъв (23 юли - 22 август)

Срамежливост. Вие сте център на вниманието и въпреки че не можете да бъдете с някой, който отнема това внимание от вас, вие не можете да бъдете с някой, който поне не се опитва. Вие сте самоуверени и искате партньор, който може да ви предизвика по някакъв начин. Ако сте с някой, който е срамежлив или резервиран, няма да чувствате вълнение или огън в отношенията.

Дева (23 август - 22 септември)

Липса на амбиция. Вашата кариера, успех и стремеж към целта са в основата на всичко. Вие искате партньор, който е на една и съща вълна, и разбира вашите цели и мечти, но също така има свои собствени. Пасивният или неамбициозен партньор винаги ще ви кара да се чувствате сякаш нещо липсва във връзката и ежедневните ви разговори, защото това е главното, за което обичате да говорите.

Вижте и останалите 6 зодии ТУК >>>

Източник: thinkpedia.info

Снимка: theodysseyonline.com

По статията работи: Елиза Трайкова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиПсихологияЗдравни съветиЛюбопитноСнимкиСпортДиети