Начало Лайфстайл За свободното време Култура и изкуство 12 интересни факта , които не знаете за Приятели - част 2

12 интересни факта , които не знаете за Приятели - част 2

12 интересни факта , които не знаете за Приятели - част 2 - изображение

Въпреки че последният епизод на "Приятели" e излъчeн преди 13 години, някои от нас никога не се отегчават да гледат любимитеси телевизионни сериали отново и отново. И все пак, дори най-големият фен ,може би е пропуснал няколко малки подробности за шоуто. Ние извършихме собствено "разследване" и открихме, че поне 12 детайли са останали незабелязани. Може и да са повече. И вие ли ги изпуснахте?

Никой не се смее на шегите на Чандлър

Чандлър

Всички харесват шегите и саркастичните коментари на Чандлър. Е, с изключение на най-близките му приятели. Единственото логично обяснение, което можем да си помислим, е, че, създателите на поредицата не искат да се прекъсва действието с постоянен смях. Колко тъжно?

Агентът на Джоуи играе и друга роля в сериала

Естел

Спомняте ли си агента на Джоуи, Естел Леонард? Малцина я разпознават, когато играе ролята на медицинска сестра в епизода, в който се ражда синът на Рос, Бен.

Естел

Необичайният ъгъл на камерата

Чандлър

В един от епизодите, Чандлър се опитва да отвори вратата към тайната стаичка на Моника. Зрителите виждат апартамента от необичаен ъгъл – именно от тази страна се правят снимките, така че кадърът е безценен.

Сватбените рокли

сватбени рокли

Помните ли епизода, в който Моника решава да премери сватбената рокля на Емили, а след това убеждава Рейчъл и Фийби да си потърсят и те подобни рокли. Не знаем защо, но Емили носи съвсем различна рокля по време на сватбата си. Роклята на Рейчъл също преминава през някои промени, откакто остави своя годеник пред олтара в първи сезон.

Приятели

Кортни Кокс е бременна в края на поредицата

Приятели

Когато Лиса Кудроу забременява, сценаристите решават да включат бременността й в сценария на "Приятели". Готово! Фийби също е бременна! По-трудното бе да скрият бременността на Кортни Кокс. Защо ли? Според сюжета Чандлър и Моника не могат да имат деца и осиновяват близнаци. Въпреки че, героинята на Моника носи плитки дрехи, ние все още можем да забележим нарастващия й корем в последните епизоди.

Известният диван винаги е свободен за групата

Приятели

Чудите ли се защо любимото място на групата - легендарният оранжев диван - винаги е на разположение за тях? Погледнете отблизо и ще забележите, че е запазено! Табелката може да бъде видяна в някои от първите серии. След това тя изчезва, но няма нужда да бъде оставяна за редовни посетители като тях, нали?

Вижте първа част на статията ТУК

източник: brightside.me

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияЛюбопитноСнимки