Начало Лайфстайл За свободното време Култура и изкуство 12 интересни факта , които не знаете за Приятели - част 1

12 интересни факта , които не знаете за Приятели - част 1

12 интересни факта , които не знаете за Приятели - част 1 - изображение

Въпреки че последният епизод на "Приятели" e излъчeн преди 13 години, някои от нас никога не се отегчават да гледат любимитеси телевизионни сериали отново и отново. И все пак, дори най-големият фен ,може би е пропуснал няколко малки подробности за шоуто. Ние извършихме собствено "разследване" и открихме, че поне 12 детайли са останали незабелязани. Може и да са повече. И вие ли ги изпуснахте?

Моника представя Рейчъл на Чандлър в пилотния епизод, въпреки че са стари познати

Приятели

В пилотната серия, след като напуска Бари пред олтара, Рейчъл отива в кафенето, където Моника я запознава с Джоуи, Фийби и Чандлър. Но в един епизод наречен "The One With the Flashback" чрез ретроспекции, разбираме, че Рейчъл и Чандлър са стари познати.

Приятели

Моника има бурканче за викане в ресторанта си

Приятели

Моника винаги е била взискателна и то не само по отношения на храната. Тя упорито се опитва да се справи с тази черта от нейния характер. Когато работи в един ресторант тя имаше специален буркан,в който трябваше да сложи един долар всеки път, когато крещи на някого. Очевидно тя викаше. Много.

Магически кухненски прозорец

приятели

Всички знаят прозореца в апартамента на Моника, но малцина сигурно забелязват пейзажа, който непрекъснато се променя. В някои от епизодите може да се види масивна тухлена стена на сграда, а в други отдалечени здания. Интересно, нали?

Приятели

 Забавните съобщения в апартамента на Чандлър и Джоуи

Приятели

По време на сериала на входната врата на Джоуи и Чандлър има дъска, на която създателите на поредицата оставят рисунки, които се променят почти във всяка серия, а понякога и по няколко пъти на епизод. Например, когато Чандлър и Моника обявяват пред приятелите си, че са заедно, на табелката има сърце с инициалите им (колко мило, Джо!) Чандлър оставя бележки на Джоуи, в които му напомня да се обади на някое момиче, на агента или на баща му.

Надписите, които се показват в началните кадри

Рейчъл

В първи епизод от 6 сезон към имената на всички актьори, в началните надписи, се добавя "Аркет". Ако си мислите, че монтажистите са се объркали, то това не е така. Това е препратка към, щастливата двойка Дейвид и Кортни, които неотдавна са сключили брак.

Рос има два рождени дни

Рос

Докато другите приятели празнуват рождените си дни, Рос остава млад в продължение на цели три сезона. Объркахме ли ви? В 3, 4, 5 сезон на сериала той си е все на 29 години. Но освен възрастта, изглежда сценаристите са сгрешили месеца му на раждане. В една от сериите той казва, че е роден през декември, а в друга твърди, че рожденият му ден е на 18 октомври. Ами сега?

Вижте втора част на статията ТУК

източник: brightside.me

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноСнимкиПсихология