Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс 10 глупави навици, които изглеждат незначителни, но бавно разрушават връзката ви – част 2

10 глупави навици, които изглеждат незначителни, но бавно разрушават връзката ви – част 2

10 глупави навици, които изглеждат незначителни, но бавно разрушават връзката ви – част 2 - изображение

Съществуват много и различни малки навици, които дразнят хората около нас. Те може да изглеждат тривиални и незначителни, но в дългосрочен план могат да унищожат много неща. Всеки има различен емоционален отговор на дразнители и търпението към всяка човешка черта е различно. Ето защо съставихме списък с нещата, които в крайна сметка могат да унищожат връзката ви в дългосрочен план.

Публични сцени

Много хора имат навика да създават сцени. Те просто не разбират, че крещенето на лична информация публично няма да доведе до добър резултат и ще създаде неудобство за партньора. Няма нужда странични хора да се намесват в отношенията ви, защото това води до много проблеми.

Да не се грижите за себе си

Не можете да обичате някого, ако не обичате себе си. Същото е като - не можете да излеете нищо от празна кана. Ако не се чувствате щастливи и доволни от себе си, как ще го дадете на някой друг? Ако не сте наясно със собствените си нужди и не сте психически и физически здрави, няма начин да дадете това на някой друг. Дори ако успеете да сте там за него, това общуване няма да бъде с качествено.

Да държите половинката под око

Този навик разрушава една връзка сам по себе си. Никой не иска да бъде преследван или постоянно да съобщава на някого къде е и какво прави. Постоянното оправдаване може да бъде много изтощително. Това показва, че партньорът ви няма доверие и не иска да ви даде пространство. Ако връзката ви не се основава на доверие, тогава основите ви са слаби.

Да казвате "половината истина"

Да нараниш някого с истината е по-добре от това да лъжеш, за да запазиш сърцето му цяло. В дългосрочен план този някой ще се наложи да разбере истината и това ще боли много повече. Ако това се повтаря отново и отново, тези лъжи се натрупват и разрушават връзката ви. В даден момент достигате точка, в която вашите отношения не могат да бъдат спасени.

Да бъдете погълнати от себе си

Само защото връзката ви започва с вас със сигурност не означава, че тя трябва и да завършва с вас. Човек трябва да се погрижи за собствените си нужди, но това не означава, че вселената трябва да се върти около вас. Вашият партньор трябва да знае, че не предпочитате себе си и вашите нужди преди всички останали, включително неговите. Ако сте самоцентрични и егоистични, никой няма да може да се свърже с вас за дълго време, тъй като всяка връзка е двупосочен път.

Вижте и останалите ТУК >>>

Източник: tapoos.com

Снимки: Пак там

По статията работи: Елиза Трайкова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиПсихологияЛюбопитноЗдравни съветиЛайфстайлСпортЛеченияНовиниИстория