Начало Лайфстайл За свободното време Култура и изкуство Холивудската принцеса – книгата за Мегън Маркъл, написана от биографа на принцеса Даяна

Холивудската принцеса – книгата за Мегън Маркъл, написана от биографа на принцеса Даяна

Холивудската принцеса – книгата за Мегън Маркъл, написана от биографа на принцеса Даяна - изображение

Биографията на Даяна, която журналистът Андрю Мортън написа през 1992 г., разтърси света с неочаквани разкрития за живота на "принцесата на народа". Към днешна дата биографът, пред когото Даяна излива душата си, е изправен пред ново предизвикателство – да опише живота на бъдещия член на кралската фамилия Меган Маркъл. За новия си проект 64-годишният журналист се похвали в Туитър. Той пише: "Развълнуван съм, че ще имам възможността да разкажа историята на Меган Маркъл".

Книгата ще се казва "Холивудската принцеса", а в нея журналистът ще опише детайлно живота на актрисата преди и след годежа й с британския принц Хари.

Андрю Мортън

Британският автор живее в Калифорния, недалеч от мястото, където е израснала Меган, и обещава, че произведението ще се отличава с "несравним" поглед към живота на бъдещата булка, преди срещата й с принц Хари.

"Фен съм на Меган много преди тя да се запознае с Хари. Маркъл има звездно излъчване, което някои наричат 'Markle Sparkle'. Меган е вълнуващо и истински харизматично допълнение към кралското семейство. Уверена и винаги с изряден външен вид, тя е готова да излезе пред камерите. Тя е в ярък контраст с изчервяващите се свенливи кралски булки от близкото минало," споделя биографът.

Меган и принц Хари

Мортън е на мнение, че актрисата разбива наложените стереотипи с лекота, поради факта, че тя е първата дама в двореца, която ще се жени за втори път. "Тя притежава необходимия потенциал да окаже влияние върху цялото кралско семейство", заявява писателят.

Книгата ще бъде издадена на 19-ти април догодина – дни преди Меган Маркъл и принц Хари да си кажат заветното "да".

Авторът сравнява любовта между Меган и Хари, и Даяна и Чарлз.

принц Хари и Меган

"Топлината и привързаността, които Меган и Хари демонстрират по време на първото си съвместно интервю след годежа, са на светлинни години от принц Чарлз и лейди Даяна Спенсър през 1981 г.", разкрива той. 

Освен международния бестселър на Диана: "Нейната истинска история", тази година биографът извади наяве тайни записи, на които принцесата разкрива шокиращи подробности за отчаянието от брака си с принц Чарлз, желанието й да се самоубие, за да избяга от "студения и изпълнен с интриги и лъжи" кралски дворец.

Мортън е известен и с биографичните книги, които пише за Моника Люински, Мадона, Том Круз и Анджелина Джоли.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: harpersbazaar.com; dailymail.co.uk

0.0, 0 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки