Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум За Меган Маркъл, кралицата на Испания и бившите приятели

За Меган Маркъл, кралицата на Испания и бившите приятели

За Меган Маркъл, кралицата на Испания и бившите приятели - изображение

С бившите винаги е едно и също. Преминавате през труден емоционален период и скъп развод, времето минава и преди да се усетите сте влюбени и ще се омъжвате за кралска особа от Европейска монархия. И точно когато нещата са във възход и сватбата наближава, вашият бивш обявява, че е продал фикционална версия на живота ви, в която всички описани имена, персонажи и инциденти са уж измислени и не отговарят по никакъв начин на действителността.

Остроумният бивш съпруг на Меган Маркъл – филмовият продуцент Тревър Енгелсън коментира през септември пилотния епизод на комедия, която излиза по "Fox." Той описва темата на шоуто по следния начин: "Разводът е труден. Споделянето на попечителство е по-трудно, когато бившата ти съпруга се омъжи за британски принц. Споделянето на попечителство с Британското кралско семейство под безкомпромисния прожектор на Лондонските таблоидни медии е следващото ниво." Това е измислена комедия, според коментара на Енгелсън и основните персонажи не са базирани на Маркъл и самия него.

Меган Маркъл и принц Хари
Подобна художествена творба излиза на бял свят относно кралицата на Испания – Летисия Ортис. Тя се омъжва за крал Фелипе VI през 2004 г., когато е била обикновена журналистка, а той – обикновен принц. Десетилетие по-късно, бащата на Фелипе абдикира и той се възкачва на трона, а съпругата му естествено го последва. Но преди славата и тиарата, преди много, много време (някъде в края на 90-те) Летисия има едногодишен брак с гимназиалния учител Алонсо Гереро Перес. Последният публикува книга с оригинално заглавие "El Amor de Penny Robinson", базирана на техния брак, раздяла и втория брак на Летисия. Главният герой в книгата носи името на Алонсо.

кралица Летисия ОртисСватба 

За разлика от Маркъл и Енгелсън обаче, Гереро Перес държи на своето вдъхновение. Чрез "Royal Central", който представи книгата на вниманието ни на първо време, страницата на издателя обещава "безпрецедентно истинска история за трансформацията на един човек, живял без страх – в медиен типаж, заради това, че някога е сключил брак с бъдещата кралица на Испания. По някаква случайност изглежда, че ако има някой, преживял подобна аномалия, то той задължително e писател. Историята разказва какво е изпитал този някой и за промените, които е оказало върху живота му."

Гурера завършва с думите: "Романът е фикция, която лесно може да се превърне в реалност, но реалността също се нуждае от малко измислица, за да изглежда правдоподобна."

По статията работи: Наталия Тотева

Източници: vanityfair.com, pinterest.com, graziadaily.co.uk

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл