Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Мама, тате и аз Уникалните бебета, които спечелиха сърцата ни още от раждането си

Уникалните бебета, които спечелиха сърцата ни още от раждането си

Уникалните бебета, които спечелиха сърцата ни още от раждането си - изображение

На всеки 3 секунди в света се ражда едно бебе. Някои от тези бебета са толкова специални, че потребителите в интернет пространството не спират да споделят техните разкази. 

Представяме ви 7 истории на уникални бебета, които спечелиха сърцата ни още от раждането си.

Първите оцелели седем близнаци в света

седемзнаци

Тези седемзнаци са родени през 1997 година. Сонаграмата показва, че бременната Боби ще има 7 деца. Лекарите предлагат на семейството интервенция, чрез която да намалят броя на бебетата, като по този начин дават шанс повече от тях да оцелеят. Но бъдещите родители оставят всичко в "божиите ръце". Лекарите са изпитвали притеснение, че не всички деца ще се родят здрави. Въпреки това всички бебета оцеляват. Всяка година на 19 ноември фамилията празнува огромен празник - 7 рождени дни наведнъж!

седемзнаци

Близнаци с различен цвят на кожата

близнаци с различен цвят на кожата

Вярвате или не, това е истина! Близнаците практически нямат нищо общо, когато става дума за техния външен вид. Докато Мари има тъмна кожа, коса и тъмнокафяви очи, Луси има светла кожа, сини очи и червена коса. Това е възможно, тъй като тяхната майка е с ямайски корени, а бащата - европейски.

близнаци

Но цветът на кожата няма значение, когато става въпрос за семейство. Тези сестри имат силна връзка помежду си.

Усмихната малка Минесота

Минесота

Това бебе е обърнато настрани, докато е в утробата, а майка му има тежка прееклампсия. Без да знае това, жената се опитва да роди естествено. След успешно секцио, бебето се ражда много малко и трябваше да бъде обдишвано посредством дихателна тръба през носа. Снимката е направена 5 дни след раждането.

Минесота

Усмивката на малката Минесота даде надежда на родителите й и разтопи сърцата на хиляди хора по цял свят. Към днешна дата Минесота е щастлива, здрава и обича да играе футбол.

Близнаците, които се държат за ръце

раждане

Тези близнаци определено изненадаха лекарите, тъй като те се появяват на бял свят, държейки се за ръце. Момичетата се раждат за 45 секунди, а всички присъстващи в родилната зала остават безмълвни. Сега Джена и Джилиън са неразделни сестри. 

две сестри

Момче със Синдром на Даун

момче със Синдром на Даун

Ноа има Синдром на Даун. Историята, разказана от баща му, вдъхновява и насърчава много хора. Бащата на Ноа не губи надежда, че някой ден хората ще осъзнаят, че Синдромът на Даун не е нещо страшно. Сега, Ноа е здраво, любопитно 7-годишно момче, което е обичано от брат си и семейството си.

Рижавите тризнаци

рижавите тризнаци

Тези сладки бебета откраднаха сърцата ни през 2017 г. Маки, Тоби и Сади са толкова щастливи и спокойни на снимките. В интервю фотографката, която ги снима, споделя: "Всеки път, когато взема едно бебе, другите стават неспокойни. Когати ги сложа отново заедно, те се успокоят. Беше невероятно!

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлНовиниСнимкиЗдравни съветиПсихологияХранене при...ЛюбопитноТестовеИсторияАлт. медицинаСоциални грижиНормативни актовеКлинични пътекиФизиологияОрганизацииСпортЛеченияСпециалистиБотаникаПроизводители