Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Домашен любимец Трогателно: Куче спасява ранена сърна от удавяне

Трогателно: Куче спасява ранена сърна от удавяне

Трогателно: Куче спасява ранена сърна от удавяне - изображение

Запознайте се със Сторм, кучето, което не се поколебава дори и за секунда да спаси живот. В един нормален ден Майк и неговото куче Сторм плават с лодка и релаксират. Когато Сторм вижда малко животинче да се дави наоколо той светкавично се хвърля да го спасява.

куче

Собственикът първоначално се шокира, но след това решава да заснеме всичко и да покаже колко добър и състрадателен е неговият домашен любимец.

куче и сърна

Когато стига до малкото, кучето го захапва леко за врата ( както прави майката с малките си) и умело започва да плува с него към лодката. Когато е на брега, Майк установява, че безпомощното същество е малка, ранена сърничка.

куче

Макар и на брега, Сторм продължава с грижите за сърничката. Той я побутва с нос, облизва я, за да може тя да се посвести и стопли. Двамата се грижат за нея, докато не пристигнат местните служители от „Strong-Island-Animal-Rescue-League“ – организация, която дава храна, ваксини и подслон за ранени, изоставени и животни в беда.

куче

Но, за съжаление историята се повтаря отново. Спасителите от приюта имат проблеми с животното, защото е много дезориентирано.

сърничка

Сърничката бяга и скача отново във водата. Този път доброволец на име Франки Флоридия успява да спаси живота й.

източник: boredpanda.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлЗдравни съветиВидеоСпортИсторияЛюбопитноАнкетиПсихологияНовиниСоциални грижиПроизводителиАлт. медицина