Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Тези съвети за взаимоотношенията ще променят начина, по който виждате любовта

Тези съвети за взаимоотношенията ще променят начина, по който виждате любовта

Тези съвети за взаимоотношенията ще променят начина, по който виждате любовта - изображение

Суровата реалност от нашите предишни любови винаги ни кара да съжаляваме за избора и решенията си. Понякога смятаме, че не сме направили достатъчно, а понякога не сме направили кой знае какво. Е, как бихме могли да знаем какво наистина трябва да очакваме и правим? Представяме съвети, които ще променят вашата перспектива за отношенията завинаги.

1. Реалистични очаквания

За съжаление, човешката природа е безнадеждно романтична и се опитва да си сътвори "любовна история, подобна на роман". Тези видове очаквания са глупави и нереалистични. Научно доказан е фактът, че е невъзможно да обичате, който и да било през цялото време. Напълно нормално е да сте ядосани понякога на партньора си. Фокусирайте се върху добрите моменти, които имате заедно и спрете да очаквате тези нереалистични идеи.

2. Правилните причини да бъдете във връзка

Един от най-важните фактори е да се определи дали сте заедно по правилните причини. Запитайте се защо сте във връзка с този човек. Изключете следните катастрофални причини за връзката си:

1. Натискът на връстниците да бъдете във връзка.

2. Бяхте млади и незрели.

3. Искахте човек, който да "поправи" вас и вашите проблеми.

Помислете за причините и прояснете ума си, преди да продължите по-нататък.

3. Кога да прекратите?

Потърсете следните знаци, за да определите дали сте в здрави отношения или не:

1. Вашият партньор не уважава вашите мнения.

2. Чувствате се уплашени или заплашени от партньора си

3. И двамата не сте в състояние да постигнете компромис по време на спор или караница.

4. Не можете да бъдете честни с партньора си

5. Вие не виждате общо бъдеще.

Има отношения, които заслужават поправка и могат да бъдат красиви с правилните усилия. Има обаче взаимоотношения, които се основават на всички неправилни идеали и е по-добре да бъдат прекъснати. Важно е да се определи в коя категория спадат вашите взаимоотношения.

4. Пазете магията жива за правилния човек

Това да отделяте време един на друг и запазването на магията жива е много важно в една връзка. Ако знаете, че сте в правилната връзка, то работете върху нея. Отделяйте време за вечери навън, филмови вечери, дълги разходки или хубава почивка заедно. Не променяйте плановете си за каквито и да било други ангажименти. Вашият личен живот е много по-важен от всяко друго нещо.

4. Сравняване

Не можете да направите нищо по-лошо от това да сравнявате връзката си с другите. Тревата винаги е по-зелена от другата страна. Това е така, защото не осъзнаваме проблемите и борбите, през които преминават останалите. Много лесно е да бъдете измамени от външния вид, така че винаги се съсредоточавайте върху собствените си взаимоотношения и вървете по своя собствен път, вместо да се състезавате другите.

5. Обвързване

Когато влизате в отношения с някого, вие се ангажирате и това е огромна отговорност. Когато сте изправени пред трудности във връзката си, не забравяйте този ангажимент. Бъдете до партньора си в трудните времена, напомняйте си, че сте поели тази отговорност и дори ако не чувствате любовта точно сега, трябва да имате предвид своя ангажимент към партньора си.

Източник: tapoos.com

По статията работи: Елиза Трайкова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияЗдравни съветиСнимкиЛюбопитноИсторияНовиниВидеоИнтервюта