Начало Лайфстайл Интимно 18+ "Сутрешна слава"– приложението, което следи за сутрешната ерекция на потребителите

"Сутрешна слава"– приложението, което следи за сутрешната ерекция на потребителите

"Сутрешна слава"– приложението, което следи за сутрешната ерекция на потребителите  - изображение

Живеем във време, в което има приложения за почти всичко - месечен цикъл, пазаруване и всякакви други неща. Но ако някога сте си помислили, че трябва да има приложение на мобилния ви телефон, което да следи сутрешната ви ерекция, тогава имате късмет. Вече е факт. Освен че следи сутрешната ерекция на всички, които се регистрират в него, апликацията ще ги информира и за сексуалното здраве. На телефона се появяват два кръга и трябва да се отговори с "да" или "не" на въпроса дали потребителят е имал сутрешна ерекция. Ако отговорът е положителен, се появява изображение на експлодиращ вулкан. След седмица, в зависимост от резултатите, приложението изпраща поздравления или снимки на падащи конфети. 

Създателите на софтуера са на мнение, че апликацията е добър индикатор не само за сексуалното, но и общото здраве на мъжа. Онлайн марката "Роман" е специализирана по проблемите на еректилната дисфункция. Онлайн услугата предлага достъп до лекари, които могат практически да диагностицират мъже с еректилна дисфункция и да предписват лекарства за проблема. 

"Оказва се, че един от най-добрите показатели за цялостното здраве на човек е дали той се събужда или не с ерекция. Ако се събудите със сутрешна ерекция, това означава, че кръвният ви поток и хормоните работят правилно и че сте с по-нисък риск за развитие на диабет, сърдечни заболявания или други хронични заболявания.

"Ерекциите са комплексен феномен. Когато мъжът се събуди със сутрешна ерекция, това е знак, че кръвоносната му система и хормони функционират нормално. Тялото и мозъкът са в синхрон, а сърцето изпомпва шест пъти над нормалния кръвен поток", посочват създателите на приложението.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: nypost.com; metro.co.uk

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияНовиниЛайфстайлЗдравни съветиСнимкиЛюбопитноРецептиИсторияЛеченияАлт. медицинаЗдравни проблемиФизиологияТестовеБотаника