Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Романтичното бягство до Френската Ривиера на Меган Маркъл и принц Хари

Романтичното бягство до Френската Ривиера на Меган Маркъл и принц Хари

 Романтичното бягство до Френската Ривиера на Меган Маркъл и принц Хари  - изображение

Принц Хари и годеницата му Меган Маркъл решиха да избягат от лошото време във Великобритания и да посрещнат новата 2018 г. на Френската Ривиера. Медиите на Острова гръмнаха с новината, че бъдещите съпрузи са пътували до красивата дестинация с икономична класа, а местата им в самолета са били разположени в близост до тоалетните.

Според източници принц Хари и бъдещата му съпруга са се качили на борда на самолета първи, за да не привличат вниманието на околните. Те са били придружавани от трима охранители и са се отправили директно към местата си в края на самолета. Освен това те са изкупили и билетите за цялата редица, за да се усамотят, необеспокоявани от други пътници.

Когато са стъпили на френска земя двамата са били посрещнати от местни въоръжени офицери, след което са отведени към ВИП изхода на летището. Няколко полицаи са били разпределени да пазят звездната двойка по време на нейното романтично новогодишно бягство.

В края на 2016 г. друг член от кралското семейство – Кейт Мидълтън - пътува с нискотарифна авиокомпания от Холандия до Великобритания. Тогава пътниците на борда на самолета се надпреварваха кой ще направи повече снимки на херцогинята.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: elle.com

 

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки