Начало Лайфстайл За свободното време Живот и Ум Под водата: Германец плува до офиса си всеки ден, за да избегне трафика

Под водата: Германец плува до офиса си всеки ден, за да избегне трафика

Под водата: Германец плува до офиса си всеки ден, за да избегне трафика  - изображение

Със сигурност много от вас ходят на работа с различни превозни средства- кола, велосипед, ролери. Тези, които се придвижват с градския транспорт обаче, в повечето случаи се изнервят заради сутрешния трафик и закъсняват за работа. Но не и този германец. Той се отказва от превозните средства и чувството на стрес от цялостния трафик на забързания град. Сигурно ще попитате, а как ходи до работа? Уместен въпрос!

мъж


Германец, който живее и работи в Мюнхен, всеки ден плува до работното си място. Причината - навалицата в градския транспорт и нечовешкото задръстване по улиците на града.

Така, за да не закъснява за работа Бенджамин Давид всяка сутрин преплува по 2 км в река Изар, която тече близо до неговия апартамент. Редовният му начин, за да се придвижва до баварската столица.Той ходи на работа по този нестандартен начин от две години и изобщо не си и помисля да го сменя.

мъж

Всяка сутрин той тръгва по-рано за работа, от обичайното. Слага в непромокаема раница на гърба своя компютър, смартфон и буквално се хвърля във водата. Той пристига в офиса преди всички, за да може да се подсуши. Разбира се, той слага официалния си костюм, който също носи в раница. Тя му служи и като спасителна жилетка. Затова преди всяко плуване мъжът проверява температурата на водата и силата на течението.

 източник: metro.us; bbc.com

 по статията работи: Илияна Стоянова

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпорт и туризъмСпортЛайфстайлНовиниИсторияЛюбопитноЗдравни съветиАлт. медицинаНормативни актове