Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Мама, тате и аз Осиновено момче разбира, че ще има сестричка преди родителите си

Осиновено момче разбира, че ще има сестричка преди родителите си

Осиновено момче разбира, че ще има сестричка преди родителите си - изображение

Малко осиновено момче в Тенеси има прекрасна новина, която споделя със своите нови родители. Той предвижда бременността на майка си, преди тя самата дори да подозира за това.

Джеремая Дикерсън, роден в Мемфис, е едно щастливо малко момче, което не е имало никак добро детство досега. Той е роден доста преди термина си, има няколко вродени здравословни проблеми, като дори се е наложило да му се прави трахеотомия.

Джеремая Дикерсън

След всичко изброено 4-годишното момче се е нуждаело и от нов дом. Чаровната му усмивка бързо грабва окото на медицинската сестра Джордан Дикерсън и нейния съпруг Коул. Те осиновяват Джеремая и му осигуряват дом, пълен с любов и грижа.

"Обикнахме неговата широка усмивка и жизнерадостен дух" – разказва Джордан пред Good Morning America. – "Бяхме сигурни, че ще се впише перфектно в нашето семейство. Знаех, че има нещо различно в него, но не знаех какво."

"Осиновяването му не беше никак лесно, защото бе заведен в приемно семейство, преди да предприемем каквото и да било. Но аз знаех, че той трябва да бъде в нашия дом." – споделя Джордан.

Скоро след като Джеремая постъпва в приемното семейство, тя разбрала, че отново е приет в болница. И след много административни процедури и попълнени документи, момчето с широка усмивка официално става техен син.

Една вечер, докато Джерамая започнал традиционната си молитва, Коул и Джордан го чули да казва: "Благодаря ти Боже за мама и татко. Благодаря ти и за сестра ми, която е на път". Родителите му са били изключително изненадани от неговите думи. Но 3-4 седмици по-късно Джордан си е прави тест за бременност и разбира, че наистина е бременна.

Дали младото семейство си има един малък пророк в къщата?... Кой знае? Важното е, че са благословени да бъдат заедно и да дадат шанс на едно малко чудо да живее щастливо.

баща и син

Редактр: Милена Минчева

Източник: theepochtimes.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлНовиниСоциални грижиАнкетиСнимкиЛюбопитноЗдравни съветиПсихологияСпециалистиСпортРецептиАлт. медицинаИсторияХранене при...ТестовеИнтервютаОбразованиеЗаведенияОрганизацииНормативни актовеИзследванияКлинични пътекиЛеченияБотаника