Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Най-добрите съвети за брака, дадени от един разведен мъж – част 2

Най-добрите съвети за брака, дадени от един разведен мъж – част 2

Най-добрите съвети за брака, дадени от един разведен мъж – част 2 - изображение

"Ако вземем съзнателното решение да поставяме ежедневно желанията и нуждите на нашия брачен партньор над нашите собствени и обратното, бракът ще успее. Безусловна и пълна самоотверженост. Не е ли това вярно във всички здрави отношения?" - Моят съвет след развод след 16-годишен брак от Джералд Роджърс.

Тази статия идва чрез блога на Джеймс Ръсел и публикуването й в Elephant journal.

"Очевидно не съм експерт по отношенията. Но има нещо във финализирането на развода ми тази седмица, което ми дава перспектива за неща, които ми се иска да бях правил различно ... След като загубих жената, която обичах, и брака си от почти 16 години, ето съветите, които ми се искаше да бях получил:

Присъствайте

Давайте й не само вашето време, но и вашия фокус, вниманието и душата ви. Правете каквото е необходимо, за да изчистите главата си, така че когато сте с нея, да сте напълно С НЕЯ. Отнасяйте се с нея, както бихте правили с вашият най-ценен клиент. Тя е.

Бъдете готови да я вземете сексуално ...

Да я отнесете в мощtа на вашето мъжко присъствие, да я консумирате и поглъщате със силата си, и да проникнете в най-дълбоките нива на нейната душа. Карайте я да се разтопи в женствената си мекота, знаейки, че може да ви се довери напълно.

Не бъдете идиот

И не се страхувайте да бъдете такъв. Вие ще правите грешки и тя също. Опитвайте се да не правите твърде големи такива и да се учите от тези, които вече правите. Не е нужно да бъдете съвършени, просто се опитвайте да не бъдете прекалено глупави.

Давайте й пространство

Жената е толкова добра в даването, че понякога ще трябва да й напомняте да отделя време, за да се грижи за себе си. Понякога тя ще трябва да отлети от клоните ви, за да отиде и да намери това, което храни душата й, и ако й дадете това пространство, тя ще се върне с нови песни, за да пее.

(Добре де, стана прекалено поетично, но разбирате смисъла. Кажете й да отделя време за себе си, особено след като вече имате деца. Тя се нуждае от това пространство, за да се поднови, да се преориентира и да се намери, след като се изгуби в това да служи на вас, на децата и на света.)

Бъдете уязвими ...

Не е нужно да имате всичко заедно. Бъдете готови да споделите страховете и чувствата си, и лесно да признавате грешките си.

Бъдете напълно прозрачни

Ако искате да имате доверие, трябва да сте готови да споделите ВСИЧКО ... Особено тези неща, които не искате да споделите. Нужен е кураж да обичате напълно, да отворите напълно сърцето си и да я пуснете вътре, когато не знаете дали тя ще хареса това, което ще намери ...

Част от тази смелост й позволява да ви обича напълно, вашата тъмнина, както и светлината ви. СВАЛЕТЕ МАСКАТА ... Ако смятате, че трябва да носи маска около себе си и да се показва перфектна през цялото време, никога няма да изпитате пълното измерение на това, което любовта може да бъде.

Никога не спирайте да растете заедно

Застоялото езеро развъжда малария, течащият поток винаги е свеж и хладен. Атрофията е естественият процес, когато спрете да тренирате мускулите си, точно както ако престанете да работите върху връзката си. Намерете общи цели, мечти и видения, по които да работите.

Не се притеснявайте за пари

Парите са игра, намирайте начини да работите заедно като екип, за да ги печелите. Борбата между съотборниците никога не помага. Открийте начини да се възползвате от силата и на двамата, за да печелите.

Прощавайте незабавно ...

И се съсредоточавайте върху бъдещето, вместо да пренасяте тегло от миналото. Не позволявайте на вашата история да ви държи за заложници. Поддържането на минали грешки, които вие или тя сте правили, е като тежка котва във вашия брак и тя ще ви дърпа назад. ПРОШКАТА Е СВОБОДА. Режете края на котвата и винаги избирайте любовта.

Винаги избирайте любовта

ВИНАГИ ИЗБИРАЙТЕ ЛЮБОВТА. В крайна сметка това е единственият съвет, от който се нуждаете. Ако това е ръководният принцип, чрез който се управляват всички ваши избори, няма нищо, което да застраши щастието на вашия брак. Любовта винаги ще издържи.

В крайна сметка бракът не е "заживели щастливо заедно". Става въпрос за работа. И ангажимент да растете заедно и готовност да инвестирате непрекъснато в създаването на нещо, което може да издържи вечно.

Чрез тази работа щастието ще дойде. Бракът е живот, и това ще доведе до възходи и падения. Приемането на всички цикли и ученето от всяко преживяване ще доведе силата и перспективата, с които да продължите да строите - тухла по тухла.

Това са уроци, които научих по трудния начин. Това са уроци, които научих твърде късно. Но това са уроци, които научавам и се ангажирам, продължавайки напред. Истината е, че обичах да съм женен и с течение на времето ще го направя отново, а когато го направя, ще построя основи, които ще издържат на всяка буря и време ..."

Прочетете и останалите 10 наистина ценни съвета ТУК >>>

Източник: elephantjournal.com

По статията работи: Елиза Трайкова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияСнимкиЛюбопитноАнкетиНовиниСоциални грижиЗдравни съветиТестове