Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Мъже, срещащи се с много по-възрастни жени, разказват открито (част 2)

Мъже, срещащи се с много по-възрастни жени, разказват открито (част 2)

Мъже, срещащи се с много по-възрастни жени, разказват открито (част 2) - изображение

Връзките, в които има възрастова разлика, са нещо нормално за нашето общество. Но по-характерни се оказват тези, в които по-зрелият винаги е мъжът. Обратното сякаш все още предизвиква смут и негативни реакции сред хората. В следните истории ще видите отблизо какво се е случвало с мъжете, срещали се с много по-възрастни жени.

Никога няма драма

Аз съм на 21 години, а приятелката ми е с 25 по-голяма от мен. Бях 18-годишен, когато започнахме да излизаме, а сега планирам да й предложа брак.

С нея никога нямаме караници и спорове, нито пък изблици на ревност. Тя е емоционално израснала и не поражда излишни драми. Ако се случи да имаме разногласия, никога не се стига до кавга. Емоционалната зрелост е едно от най-атрактивните неща, които може да притежава една жена.

Тя се смущава повече от разликата в годините, но като цяло не е генерален проблем за никой на нас. 

Относно как ни възприемат приятелите....Е, всички ни подкрепят. Никога не сме срещали дори нотка на осъждане от тяхна страна.

За жалост, моето семейство не е толкова отворено към нестандартни неща. Затова, откакто съм с нея, връзката с роднините ми е малко нестабилна. Но от страна на нейното семейство нямаме подобни проблеми. Тя има деца както по-големи от мен, така и по-малко. В началото бе малко странно, но вече всички свикнахме.

Нямаме никакви проблеми в интимен план. Либидото и на двама ни е напълно синхронизирано с това на другия. В началото на връзката ни правихме секс по 10 пъти на ден, докато след медения месец поуталожихме страстите, стигайки до умерените 3-4 пъти седмично.

Съвместимостта в либидото се оказа проблем

Заедно сме вече 5 години, като тя е по-голяма от мен с 15. Въпреки възрастта си, тя е слаба и стегната, а в отношение на зрелостта си съвпадаме отлично. Проблемът, който имахме беше в съвместимостта на желанието за секс. Но не обвинявам възрастовата разлика за това. По-скоро е проблематика на ментално ниво.

Това беше жизнеутвърждаваща връзка

В продължение на повече от две години се срещах с жена, която бе 12 години по-голяма от мен. Срещнахме се, когато аз бях на 26, а тя на 38. Една невероятна и жизнеутвърждаваща връзка, чиято взаимната любов избуяваше.

Но подобна връзка е невъзможна в дългосрочен план. След 10 години тя щеше да е на 48, а аз на 36. Щях да бъда принуден да мотивирам жена на средна възраст да се опитва да живее колкото се може по-активно. Ако разликата ни беше 5, та дори 7 години, това би било поносимо. Но 12…това щеше да е път, съсипващ и двама ни.

Първа част на статията може да прочетете ТУК

Редактор: Милена Минчева

Източник: cosmopolitan.com

Снимки: unsplash.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноСнимкиСоциални грижиПсихологияНовиниСпортХранене при...Здравни съветиЛеченияБотаникаКлинични пътекиИстория