Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Марк Уолбърг разкрива натоварената си ежедневна рутина

Марк Уолбърг разкрива натоварената си ежедневна рутина

Марк Уолбърг разкрива натоварената си ежедневна рутина - изображение

Марк Уолбърг е известен със стриктния си здравословен и фитнес режим в Холивуд. Неговата изморителна ежедневна рутина отразява усилията на актьора да поддържа и подобрява фигурата си. 

Разкривайки обхвана на своята отдаденост, Уолбърг споделя като story в Инстаграм за своите над 10 милиона последователи снимка с информация за това как един негов обикновен ден протича. Бившият модел на Келвин Клайн ни показва, че се събужда всяка сутрин в 2:30 ч., като веднага след това е времето му за молитва. Закуската се състои в 3:15 ч., а след това 47-годишният актьор се отдава на първата си тренировка за деня, която продължава 95 минути.

Марк Уолбърг

След терапията за Марк идва време за втора закуска, вероятно нещо с високо съдържание на протеиин, за да го поддържа енергичен през целия ден. Въпреки неконвенциалните сутрини Уолбърг обядва традиционно в 13:00 ч., след което му предстоят два часа в работни разговори, срещи и време за семейството му, в зависимост от графика.

В 9:30 ч. сутринта е време за криотерапия, популярно лечение след тренировка в САЩ, което се провежда в специална камера с температура на въздуха приблизително -200°C, в продължение на три минути. Подобно на ледените бани, терапията цели ускоряване на процеса на възстановяване на тялото след тежка тренировка и обикновено се използва от професионални спортисти.

Отдаден баща на четири деца, холивудския актьор прибира децата си от училище в 15 ч., точно преди да се наслади на третата и последна закуска за деня в 15:30 ч.

Марк Уолбърг

Неговата втора и последна за деня тренировка е в 16:00 ч., а в 17:00 ч. отново е време за душ. Денят за актьора завършва с вечеря в 17:30 ч. и лягане в 19:30 ч.

Редактор: Наталия Тотева

Източник: independent.co.uk

Снимки: instagram.com, liderinter.net, premiere.fr

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлПсихологияЗдравни съветиРецептиЛюбопитно