Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Любов като на кино: Кутия за обувки събира двама влюбени

Любов като на кино: Кутия за обувки събира двама влюбени

Любов като на кино: Кутия за обувки събира двама влюбени - изображение

През 2000 г. едно 7-годишно момче от Айдахо изпраща във Филипините пратка за Коледа с благотворителна цел. Петнадесет години по-късно тази кутия, която е от обувки, му помага да открие любовта на живота си. Историята на Тайрел и Джоана, за която ще ви разкажем звучи като от романтичен филм, но всъщност тя е истинска.

Джоана като малка

Преди 18 години Тайрел участва в благотворителен проект "Операция коледно дете". Идеята е да се изпратят на децата по света различни ученически пособия, малки играчки, писмо и снимката на подателя в малка кутия за обувки. Тайрел избира каубойската си снимка, слага я в кутията, а пакетът е изпратен във Филипините.

Тайрел като малко момче

С годините момчето забравя благотворителната инициатива, докато през 2009 г. той получава покана за приятелство във Facebook от Джоана Марчън. По онова време Тайрел нито приема, нито отхвърля поканата.

Месеци по-късно той най-сетне решава да приеме поканата за приятелство, защото беше любопитен кое е това момиче от другата страна на света. Джоана му разказва как е получила кутията за обувки. Тя дори му изпраща писмо, за да му благодари, но по някакъв начин то никога не пристига в дома на Тайрел. Двамата продължават да си комуникират във Facebook.

По-късно разбират, че имат много общи неща и решават да се срещнат на живо. Момчето спестява достатъчно пари и си купува билет за Манила. Когато Джоана го посреща на летището и двамата се влюбват от пръв поглед.

Тайрел остава шокиран от условията, в които живеят роднините на Джоана. Всичките 8 членове на семейството спят на пода в малка хижа. Двамата прекарват 10 дни заедно и не знаят кога ще се срещнат отново. Мъжът обещава на Джоана, че ще се върне и спазва обещанието си.

Джоана и Тайрел

Когато Тайрел се завръща отново, той иска от бащата на Джоана ръката й. Баща й благославя брака им, но майка й се противопоставя. Тя казва, че двамата са твърде млади, за да се оженят. Тогава бащата на момчето пристига в Манила и успява да я убеди. Сватбата им се състои в ранчото на родителите на Тайрел. Тайрел носи barong - традиционната риза, носена от филипински младоженци, а Джоана носи традиционна бяла рокля. Родителите на булката не могат да присъстват поради визови проблеми и сега двойката иска да има още една церемония във Филипините.

семейство

Международният хуманитарен проект беше създаден през 1993 г. и 113 милиона обувки бяха изпратени в 130 страни, преди Тайрел да се срещне с Джоана. Сега те продължават да изпращат подаръци заедно. 

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлСнимкиЗдравни съветиЛюбопитноВидеоИнтервюта