Начало Лайфстайл Интимно Красиви жени дават изключително полезни съвети, които да ни помогнат да ги накараме да се влюбят

Красиви жени дават изключително полезни съвети, които да ни помогнат да ги накараме да се влюбят

Красиви жени дават изключително полезни съвети, които да ни помогнат да ги накараме да се влюбят - изображение

Перфектното заговаряне за всяка жена

Жените обичат да бъдат сваляни, но не прекалено очевидно и не прекалено нахално. Най-добрият начин да започнете разговор с момиче е той да бъде постепенен. Говорете с нея и с приятелките й. Започнете с нещо по-обикновенo, нещо за вас, нещо, към което можете и двамата да имате интерес или нещо, което тя може би не знае. След това малко по малко започнете да говорите единствено с нея. Така изглежда, че вашият разговор е бил просто щастлива случайност, а не с някакви намерения, което ще я заинтригува и няма да е толкова странно.

Как да ни ядосате в 5 лесни стъпки:

1. Хванете ни или ни докоснете ... освен ако не искате да си издействаме ограничителна заповед.
2. Задайте ни твърде личен въпрос - като например: "Къде живееш?". Ако искате можем направо да кажем през кой прозорец е по-лесно да се нахлуе у дома и как да стигнете до него.
3. Задайте ни глупав въпрос - като например: "Какво пиеш?" или "Какво правиш тази вечер?". Очевидно сме с вас и пием бира до безсъзнание, за да намалим болката от този разговор.
4. Игнорирайте езика на тялото. Ако непрекъснато гледаме телефона си, кокорим очи към приятелката си или просто заспим, докато сме някъде заедно, то очевидно срещата не минава добре.
5. Купете ни напитка, без да попитате какво искаме. Пример: да купите бира на момиче с алергия към глутена, би било също толкова отвратително и безсмислено, колкото и тази среща.

Как да ни накарате да ви желаем в 5 лесни стъпки:

1. Уважавайте ни. Когато ви кажем, че си имаме приятел или че не ни се говори с вас, това е времето, в което просто да се махнете. Не ни питайте къде е гаджето ни сега. Той е във въображението ни. И е малко по-забавна версия на Раян Гослинг. Не можете да се състезавате с него.

2. Бъдете истински. Много лесно можем да усетим кога се насочвате към нас, да се опитвате да ни свалите. Вместо обичайните неща, първо кажете нещо интересно, нещо хубаво, за да видим, че сте оригинален, че това питие, изпито с вас, си заслужава.

3. Научете се да разговаряте. Помислете какво ще ни кажете. Или какъв ще е следващият ви ход. Защото, когато например ни кажете "Не съм те виждал никога тук", на нас не ни остава друго, освен да кажем "Окей". Помислете върху това как да позволите на жената да води разговор с вас, а не да я затрупвате с глупави изречения.

4. Запомнете информацията, която ви даваме. Като например имената ни.

5. Разсмейте ни. Напълно способни сме да ви харесваме, при това много, ако успеете да ни разсмеете от сърце.

Осъществяване на подхода:

ДА: Започнете естествен разговор.
НЕ: Използвайте безинтересни обичайни въпроси като "Какви са родителите ти? Защото изглеждаш прекалено специално момиче."

ДА: Поканете ни на танц.
НЕ: Промъквайте се зад нас, докато танцуваме, а след като се обърнем да се преструвате, че нищо не е станало.

ДА: Действайте, когато сме с приятели.
НЕ: Стойте в края на бара и ни наблюдавайте цяла нощ. Ако не можете да започнете естествен разговор, то защо да се насилваме нещо да се случи?

ДА: Флиртувайте с поглед, след като сме се запознали.
НЕ: Вглеждайте се в нас, сякаш никога няма да свалите поглед от нас.

ДА: Почерпете ни с питие, след като сме разговаряли.
НЕ: Пристигайте с чаша питие в ръка, защото така ни изглежда като че ли можем да бъдем "купени" за чаша вино.

Място, място, място:

Добре би било, ако се заговорим:

- В бар
- На концерт
- На парти
- В дома на общ приятел

А не:

- В магазина
- Във фитнеса
- На работа

Най-често използваните ни "извинения", с които да ви отрежем:


1. "Имам гадже."
2. "Хомосексуална съм."
3. "Работя в погребално бюро."
4. "Болна съм."
5. "Напомняш ми за едно гадже. Непрекъснато виждам лицето му, когато погледна към теб. Колко невероятно!"

 

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноСнимкиПсихологияЗдравни съветиСпортРецептиДиетиНовиниСоциални грижиХранене при...ИсторияВидеоИнтервютаАлт. медицинаПатологияТестовеФизиологияАнкетиОрганизацииКлинични пътекиНормативни актовеЛеченияСпециалистиЗаведенияБотаника