Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Коя е най-добрата порода куче за вашия зодиакален знак - част 2

Коя е най-добрата порода куче за вашия зодиакален знак - част 2

Коя е най-добрата порода куче за вашия зодиакален знак - част 2 - изображение

Разбира се, никой не може да ни каже в кой космат приятел да се влюбим и да го пожелаем до себе си. Любопитно е да знаем, все пак, темпераментът на кое куче подхожда на нашия, според зодията. В първата част ви запознахме с най-подходящите комбини за първите 6 знака от зодиака. Ето и останалите:

Дева:

Ловджийско куче

Хората от този земен знак са любознателни, логични и безгрижни. Ето защо куче, което е интелигентно и независимо би им подхождало най-много. Ловджийските кучета показват такива черти. Нищо чудно, че се използват от полицията и правоприлагащите органи.

Бийгъл

Приветливият, спокоен и лесен за отглеждане Бийгъл би бил чудесен домашен любимец за независимата и прагматична Дева.

Везни:

Уипет - Дребна състезателна хрътка

Везните демонстрират инстинктивна способност да четат мислите на човека отсреща, те са добри слушатели и с уменията си за комуникация могат да накарат всеки да се чувства по-добре. Приятелската личност и елегантният външен вид на Уипета вървят много добре с великолепните Везни, управлявани от Венера.

Ирландски и английски сетер

Въпреки че Везните обикновено имат балансиран подход към живота, стремежът да се социализират често им пречи да изпълняват своите отговорности. Точно като тях ирландските и английските сетери обичат да играят, а не да работят! Двамата биха споделяли взаимна упоритост и мързелуване.

Скорпион:

Пиренейско планинско куче

Пиренейското планинско куче е силно куче с красива, плътна козина, която излъчва величие. Когато не се провокира, то е спокойно и уравновесено, но може да се опита да доминира над неуверен в себе си собственик. Това прави кучето идеално за Скорпионите, които проявяват доминиращи черти.

Као ди Агуа – Португалско водно куче

Водният зодиакален знак е известен с това, че представлява "тъмната" страна на зодиака. Скорпионите обичат неща, които са екзотични или просто различни. Португалското водно куче е активна и самодостатъчна порода, която ще бъде добър избор за всеки Скорпион.

Стрелец:

Хрътка

Типичният Стрелец е свободен, спокоен и обича да пътува и изследва нови места. Хрътките биха били идеални домашни любимци, тъй като породата е спокойна, но все пак активна, обича състезанията и лова на диви терени.

Бордер коли

Бордер колитата са кучета, подлежащи на обучение с малко насърчение от своите стопани. Техният темперамент се вписва добре в комбинация с толерантния и либерален Стрелец.

Козирог:

Боксер

Козирозите обичат да се справят с живота по най-конвенционалните начини. Те ценят стабилността, спокойствието и зрелостта. Боксерите са умни работни кучета, които трябва да бъдат дресирани по оптимистичен и убедителен начин. Тяхната упоритост ги прави добра комбина с този зодиакален знак.

Далматинец

Козирозите често са твърдоглави и изключително лоялни към онези, които обичат. Далматинците също са лоялни, защитни и игриви, което предпоставя добро приятелство с хората, родени под този знак.

Водолей:

Аляски маламут

Управлявани от Сатурн, Водолеите могат да се сторят студени и неемоционални на онези, които не ги познават. Аляските маламути също са такива покрай нови хора, но веднъж, когато се опознаете с тях, те ще ви дарят с лигава и безусловна любов!

Родезийски риджбек

Водолеите са дълбоки мислители, което ги кара да поставят под въпрос всичко около себе си и да развиват бунтовно отношение. Родезийският риджбек е чувствително куче с изразителни очи, които винаги изглеждат дълбоко замислени. Тези кучета не са за хора, които никога не са имали куче - те са силно волеви и се обучават сравнително трудно – перфектна комбина с Водолеите.

Риби:

Папилон

Перфектното куче за зодия Риби е властният Папилон. Това оживено, игриво, но малко и грациозно куче би било идеален преносим приятел за идеалистичния мечтател от зодия Риби.

Пъг

Хората, родени под този знак, са много чувствителни и търсят внимание от своите близки. Игривите и детински пъгове се нуждаят от постоянни спътници, което ги прави идеалният избор за зодия Риби.

Вижте и подходящия избор на куче за първата част от зодиака!

Източник: msn.com

Още по темата:

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЗдравни съветиСпортИсторияАнкетиЛюбопитноПсихологияВидеоНовиниСоциални грижиПроизводителиРецептиДиетиАлт. медицина