Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Китаец осъди съпругата си, защото не му ражда красиви деца

Китаец осъди съпругата си, защото не му ражда красиви деца

Китаец осъди съпругата си, защото не му ражда красиви деца - изображение

"Китаец се разведе и осъди съпругата си заради това, че му е родила "ужасно грозни деца". Бившата му жена се наложило да заплати обезщетение от 120 000 долара за деянието си. 

Джан Фенг се влюбва в бъдещата си жена от пръв поглед. Двамата се женят и водят щастлив семеен живот. Всичко се променя, когато жена му ражда първородният им син. Вместо бленуваното щастие, започва истинският кошмар. Бащата е съкрушен, че детето му е грозно. Започва да се съмнява, че неговата съпруга му изневерява и момченцето не е от него. След като се раждат и другите двама наследници, Джан се разгневява и дори прави ДНК тест за бащинство, който се оказва положителен.

Той притиска съпругата си и тя неочаквано му разкрива дълго пазена тайна. Оказва се, че преди да се запознаят, тя е претърпяла серия от пластични операции в Южна Корея срещу сумата от 100 000 долара. В китайски и южнокорейски блогове дори има снимки "преди и след",които изтъкват предимствата на този вид интервенции."

преди и след операциите

"След това неочаквано признание Фенг подава иск срещу жена си. Той я обвинява в измама, че е скрила от него за хирургическите си операции.

"Ожених се за любовта на живота си, но веднага щом се роди първородният ни син, започнаха и нашите семейни проблеми. Момченцето ни бе ужасно грозно до степен, в която просто не можех да го погледна", твърди той.

Съдът заключва, че жената не е имала право да крие от съпруга си подобни неща и одобрява поискания от Фенг развод."

източник:mirror.co.uk

снимки: nairaland.com

по статията работи: Илияна Стоянова

След доста коментари от читатели и писма в редакционната поща ни се налага да признаем, че сме публикували материал, който не е бил достатъчно проверен. Въпросната история циркулира в интернет от доста време /2004 година/ и сме попаднали на версия, в която това не е било уточнено. Не можем да застанем зад истинността на историята. Принасяме своето извинение и благодарим за навременната реакция.


5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

Категория