Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Как изглежда животът на жената преди и след 30 години

Как изглежда животът на жената преди и след 30 години

Как изглежда животът на жената преди и след 30 години - изображение

Ах, 20-те. Този период в живота ви, когато вече не сте тийнейджъри, но не сте съвсем възрастни. Вашите 20-те години могат да бъдат магически. Когато е в тази ранна възраст една жена не се замисля много за нещата от живота. Безгрижието, купоните ,пиенето, приятелите и гаджетата са на преден план за вас и, ви уверяваме, че в това няма нищо лошо. Но, един ден се събуждаш на 30. Какво се случва?
Когато станете на заветните 30, истината е, че не става „по-добре“,а по- скоро „различно“. Нещата малко или много се променят за вас. Пак може да се забавлявате на макс, но вече сте по-улегнали, по-разумни и здраво стъпили на земята.


Задавате си следните въпроси: Кой свири тази музика така силно след 10:00? И остарях ли прекалено много, за да имам деца?


Тази статия показва промяната в ежедневието преди и след като станете на 30. И ви съветваме без депресии, защото всяка възраст носи своя чар.

Една добра нощ

купон


На 20: Когато сте на 20 години, всеки ден за вас е събота вечер и ходенето на лекции или работа с махмурлук не е проблем, дори и вечерта да сте прекалили с алкохола и да си легнете в 5 сутринта. Общо взето ежедневието ви се върти в следния цикъл: излизане с приятели, пиене, някоя друга лекция, купони и пак купони, докато не се събудите в някое легло в общежитието на приятел или на някой диван.


На 30: Когато сте на 30 събиранията и излизанията с приятели стават по-кратки и в по-малка компания. Правите си домашни вечери, бързате след работа да напазарувате и да започнете да готвите. В края на вечерта, вие не може да си легнете преди да се уверите, че чиниите са измити и всичко е почистено и на мястото си. Едва тогава е възможно да си легнете, а на сутринта да се събудите на собствения си диван с половин чаша червено вино до вас И телевизора, показващ повторното изпълнение на "Приятели".


По-малко пари, повече проблеми

пари


На 20: Започвате кариерата си след 20-те и всеки месец харчите заплатата си за наем, лош избор на храна (толкова много хапчета) и излизане, за да релаксирате след тежките работни дни. „Това е временно, казвате си вие - ще се задоволя, ще придобия опит ,сменя работата и ще печеля повече пари“. Съжаляваме мили дами, но истината е, че това се случва все по-рядко.

На 30: Вие сте на 30-годишна възраст, все още сте бедни, все още гледате промоциите в магазина, все още плащате наем и желанието да имате собствено жилище и кола е все още в сферата на фантазиите ви. Когато вашите приятели започват да си купуват къщи и коли, вие поставяте под въпрос вашето съществуване.

Първо идва любовта, а след това….

булка

На 20: Първото ви гадже. Нещата са сериозни, но всичко приключва с разбито сърце и буря от сълзи, викове и стенания. Не искате дори и да си спомняте как изглежда той и изгаряте всичките му снимки. Да, любовта на 20 е доста бурна. Повечето от вашите отношения през тази ранна възраст говорят за това, че никой от вас не е узрял за сериозна връзка.

На 30: Сега сте на 30-годишна възраст, в спокойна и любяща дългосрочна връзка, и когато той ви предложи, вие не сте много изненадани, защото сте обсъждали това няколко пъти. Забелязвате, че и другите ви приятели започват да се женят - това е естествено развитие на събитията и вие сте доста ок с промените.

Знаете какво ще стане след това

бременност


На 20: Единствените деца, които познавате ,на тази възраст, са тези на приятелите на родителите ви, едно момиче от училището и дотам. Да имате дете това е тема „табу“ за вас. Та, вие едва успявате да се грижите за себе си, как можете да се грижите за дете?
Веднага щом ударите 30, това е като експлозията на времевата бомба.

На 30:Събуждате се една сутрин и осъзнавате, че когато майка ви е била на вашата възраст тя вече е имала едно дете и е била бременна с вас, например. Истината е,че биологичният ви часовник тиктака неудържимо и трябва сериозно да потърсите вашия принц.

Дори и в мислите си да се връщате към заветните 20 години, вие сте доста доволни от човека, който сте станали сега, защото сте станали много по-спокоен, мислещ и уравновесен.

източник: metro.co.uk

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлХранене при...СнимкиЗдравни съветиПсихологияЛюбопитноНовиниСпортФизиологияИстория