Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Как завършват 12 от любимите ни сериали – част 1

Как завършват 12 от любимите ни сериали – част 1

Как завършват 12 от любимите ни сериали – част 1 - изображение

Понякога години наред следим любимия си сериал и после внезапно ни се налага да спрем поради различни причини: губим интерес или нямаме време. Въпреки това продължаваме да се интересуваме от развитието на действието и сме любопитни какъв ще е финалът.

Вижте как завършват 12 от най-любимите сериали на няколко поколения.

Изгубени (2004-2010)

Изгубени

Мистериите в последния сезон на сериала стават все повече и повече. Събитията се развиват в странна алтернативна реалност, в която Полет 815 не се разбива. В последния епизод Джак среща баща си, който разказва, че това място е задгробния живот, който те самите са създали за самите себе си, за да се намерят и да продължат пътешествието си след смъртта. В самия край на филма пътниците се събират в църквата, вратите са отворени и през тях прониква ярка светлина. Бащата на Джак казва "Нека разберем."

Бягство от затвора (2005-2009)

Бягство от затвора

Последният сезон на сериала е посветен на битката с Компанията. За да се върнат към нормалния живот, героите трябва да направят много неща, включително да работят съвместно с враговете си. Майкъл е тежко болен. В последния епизод неговите приятели и съпругата му Сара, заедно с вече порасналия им син, отиват на гроба му.

Но след този сезон се появи пълнометражен филм. В него се разбира, че Майкъл не умира поради заболяването, а защото се жертва, за да спаси съпругата си от затвора. Брат му и съпругата му получават CD с видео, заснето от него, с което той се сбогува с тях.

През 2016 г. се появи трейлър на нов сезон на сериала. Първият епизод бе излъчен през април тази година.

Бъфи, убийцата на вампири (1997-2003)

Бъфи, убийцата на вампири

В Сънидейл е построено ново училище, където Бъфи работи като специалист, който се занимава с проблемни тийнейджъри. Въпреки това животът не се успокоява: силите на злото са отново будни и то по целия свят. Започва преследване срещу потенциалните Убийци, които по-късно са избрани и получават необходимите сили и способности. Екипът на Бъфи се приготвя за последната битка, в резултат на която Сънидейл бива напълно унищожен, подобно на Хелмут.

Семейство Сопрано (1999-2007)

Семейство Сопрано

Финалът на телевизионния сериал разочарова много фенове. Очакваше се главният герой Тони Сопрано да бъде убит или най-накрая да влезе в затвора, подобно на всички други членове на организираната престъпност. Но в последния епизод семейство Сопрано просто обядва спокойно в един ресторант, когато един човек, приличащ на убиец, влиза. Въпреки драматичния момент, той просто подминава тяхната маса и отива до тоалетната.

Алф (1986-1990)

Алф

Очарователният извънземен от планетата Мелмак се превърна в любим приятел от детството на децата, израсли през 80те и 90те години на миналия век. Неговият остроумен и ироничен хумор оформя напълно нов жанр в семейните комедийни сериали. Въпреки това историята има доста тъжен финал.

Алф успява да се свърже с приятелите си Скипър и Ронда, които му предлагат да създадат нов Мелмак. Алф казва сбогом на семейство Танър и се отправя към полето, от където ще го вземат приятелите му. Неочаквано се появяват военните, които подплашват летателния апарат и пленяват Алф.

Чародейките (1998-2006)

Чародейките

В последния епизод на сериала Фийби и Пейдж умират в битка срещу злото. Пайпър взима магическия пръстен и се връща в миналото, за да спаси сестрите си. Тя се оказва в 1975 г., среща се с родителите си, разказва им, че е дошла от бъдещето и ги моли за помощ. Нейният план се увенчава с успех и сестрите спечелват войната с демоните. Те се връщат към нормалния живот, а следващото поколение отново подхваща битката срещу злото.

Към втора част > > >

източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиРецептиЛюбопитноОбразованиеБотаника