Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Как завършват 12 от любимите ни сериали – част 2

Как завършват 12 от любимите ни сериали – част 2

Как завършват 12 от любимите ни сериали – част 2 - изображение

Херкулес (1995-1999)

Херкулес

Благодарение на Евандър, сина на Немезис, Хера е освободена от Тартар. Той се вслушва в желанието да баба си (Хера), която иска да освободи титаните. Героите ги спират и не им позволяват да сразят Олимп. По-късно Евандър успява да се помири с Хера и Зевс и Херкулес и Йолай решават да продължат героичния си път и да помагат на хората в нужда.

Смешно отделение (2001-2010)

Смешно отделение

Сериалът има 9 сезона, но най-отдадените му фенове не приемат деветият за продължение на поредицата и не го одобряват. Историята се разказва от перспективата на студент по медицина. Дж. Д. се връща в “Sacred Heart”, за да преподава в колежа по медицина заедно с Търк и останалите. Осем години по-късно, Дж. Д. Елиът най-накрая сбъдва мечтата на всички фенове – двойката очаква първото си бебе.

Смолвил (2001-2011)

Смолвил

В продължение на 10 години зрителите наблюдаваха възходите и паденията на Супермен. Той се бори срещу злото по целия свят, но главната заплаха се появи в последния сезон. Планетата Апоколипс, където се подвизава Дарксайд, приближава Земята. Кларк за първи път облича костюма на Супермен и буквално избутва Апоколипс далеч от Земята, спасявайки планетата и приятеля си Оливър, който е заразен с тъмнината на Дарксайд.

Досиетата Х (1993-2001)

Досиетата Х

Телевизионният сериал, любим на много фенове по целия свят, завършва с два епизода, озаглавени „Истината“. Агент Мълдър прониква в тайна база, където убива супер-войника, който всъщност не може да бъде убит. Въпреки че той всъщност не извършва убийство, Мълдър е обвинен и осъден на смърт. Скъли и Скинър уреждат бягството му и след това двамата агенти тръгват към Канада. През 2016 г. излезе десетият сезон, който е продължение и възобновяване на сериала. През 2018 г. се очаква да излезе и единадесетият сезон.

Приятели (1994-2004)

Приятели

Моника и Чандлър осиновяват близнаци и решават да се преместят в къща в провинцията, взимайки Джоуи със себе си. Рос признава на Рейчъл, че я обича и двамата се събират отново. В последната сцена всички приятели напускат апартаментът на Моника, който е тягостно празен, и се насочват към любимото кафене „Central Perk” за една последна чаша кафе.

Зина: Принцесата войн (1995-2001)

Зина, принцесата войн

Последният епизод на сериала се казва „Приятел в нужда“.

Зина и Габриел отиват в Япония, за да се изправят срещу злия дух Йодоши. Зина умира в битка срещу многобройната му армия, но се превръща в дух. Тя предизвиква Йодоши и го побеждава, освобождавайки душите, които е погълнал. В последната сцена се появява кораб с духа на Зина и Габриел, които обсъждат плановете за бъдещите си приключения.

Към първа част > > >

източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки