Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Какво ще се случи, ако направим всичко, което клиентите искат от нас

Какво ще се случи, ако направим всичко, което клиентите искат от нас

Какво ще се случи, ако направим всичко, което клиентите искат от нас  - изображение

Дизайнерите и техните клиенти рядко постигат единодушие. Но това не е чак толкова лошо. Скорошен туит на японската марка "Nissin Cup Noodles" е перфектен пример за ужасното визуално бедствие, което настъпва когато дизайнерът изпълнява всяка клиентска прищявка.

Туитът включва изображения на маркетинговата им кампания, заедно със съобщението: "Ще помолим потребителите да ни извинят, докато редактираме някои грешки, засегнати от нашите клиенти." Рекламата получава многобройни инструкции, в които е подчертан всеки детайл, изискващ подобрение. Единственото по-забавно от абсурдните забележки в случая се оказва крайният резултат от този експеримент.

Изисквания от клиентите

Това е само част от предложените от клиентите промени. Други от тях включват: намаляване на размера на текста под билборда, предложението дясната ръка на момичето да държи лаптоп, птиците (вляво) да изглеждат сякаш са „туитър“ птици, добавянето на сняг, тъй като продуктът е зимен и др.

Представяме ви крайния продукт: 

Краен резултат

По статията работи: Наталия Тотева 

Източник: boredpanda.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСоциални грижиИсторияНовиниСнимкиПроизводителиЛюбопитно