Начало Лайфстайл Красота и стил Нашето тяло Какво разкриват навиците за хранене за вашата личност – част 2

Какво разкриват навиците за хранене за вашата личност – част 2

Какво разкриват навиците за хранене за вашата личност – част 2 - изображение

Повечето хора не осъзнават как начинът на хранене оказва влияние върху тяхната личност. Експертът  Жулиета Богосян, разкрива стриктната връзка между начина, по който ядем и начина, по който действаме, след като внимателно наблюдава баща й. Тя казва, че нашите хранителни навици са изключително инстинктивни и дори ако се опитаме да ги фалшифицираме, истинските излизат наяве.

Приключенски настроен

Ако всеки път, когато отидете в ресторант, се опитате да намерите най-странното, най-уникално ястие, тогава попадате в тази категория. Хората, които правят това, обикновено обичат да поемат рискове и не се страхуват, че ще се провалят. Те дори ще кажат "да" на най-лудата идея. Без страх те излизат от зоната си на комфорт и изпробват нови неща. Никой никога не ги възприема като скучни, мнозина им се възхищават за тяхната смелост и вземане на рискови решения. Те обаче трябва да внимават да не окажат натиск върху другите, тъй като не всеки е готов да поеме рискове.

Този, който яде едно базисно ястие

мъж яде салата

Тук срещаме хора, които обичат да ядат всеки път по едно базисно ястие, преди да преминат към следващото. Този тип хора са ориентирани към детайлите и тези, които са такива, премислят всичко много внимателно. Ето защо те обикновено са много успешни в това, което правят и се хвалят за това, че са толкова задълбочени в работата си. Те виждат малките детайли, които всички останали пропускат. Въпреки това, те трябва да бъдат търпеливи с другите, които не следват същата стратегия, докато работят.

Този, който дъвче силно

две жени

Едни от най-досадните неща, които могат да се случат, когато седите на масата с някого, е да се дъвче силно и да говори, докато предъвква храната си. Тези хора са много екстровертни и приятелски настроени и не се интересуват от това, което другите мислят за тях. Те никога не се тревожат за нищо и се отнасят към всяка малка неприятност, която идва по пътя си със спокойна нагласа. Много е възможно да им е трудно да се впишат в другите поради своето пренасочване.

Този, който внимателно подготвя храната си

 

В тази категория хората обичат да режат храната си на парчета, преди да започнат да ядат. Това е техният напредничав ум и организационни умения, които ги карат да се държат по този начин. Те са големи мечтатели и имат огромни стремежи за кариера, дори и всички останали да мислят, че те живеят в балон. Обичат да правят планове с приятели предварително, така че да имат разработен график. Това, за което трябва да внимават, е да не пропускате настоящето, докато се опитвате да разберете бъдещето си.

Този, който винаги опитва от вашата храна

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

When your #rabbi #friend is posing for a picture, it's the perfect time to get that #pickle off his plate you've been eyeing. #caughtRedHanded #picklethief #stealfood #yoursisbetterthanmine

Публикация, споделена от Benji Rosenzweig (@benjirosenzweig) наЮни 16, 2016 в 6:51 PDT

Макар да се смята, че е малко егоистично да се отрече споделянето на храната, също е много досадно, когато някой предполага, че може да споделя картофите си всеки път, когато излизате с него. Тези хора са склонни да притежават и изискват това, което искат, когато го поискат. През повечето време те са само деца и рядко чуват думата "не". Освен това, те са много любезни и любящи към хората около тях - те просто се отклоняват от време на време.

Този, който никога не споделя храната си

Джоуи

Всички знаем, че когато вечеряте с други хора, често се предлага да споделите храната си от любезност. Обаче, когато някой не иска да направи това, другият може да си помисли, че е егоистичен. Лице, което не е осъждано, може да мисли, че просто харесвате вашата независимост и индивидуалност и не искате да споделяте храната си само защото е любезно да се прави.

Вижте първа част на статията ТУК

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноЗдравни съветиПсихологияСнимкиСпортЛеченияНовиниХранене при...Социални грижиРецептиДиетиАнкетиФизиологияНормативни актовеСтатистически проучванияИнтервютаОрганизацииЗаведенияАлт. медицинаБотаникаПроизводители