Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Дейвид Хаселхоф сключи брак за трети път на 66 години

Дейвид Хаселхоф сключи брак за трети път на 66 години

Дейвид Хаселхоф сключи брак за трети път на 66 години - изображение

Поздравления за Дейвид Хаселхоф, който се е ожени за приятелката си Хейли Робъртс на романтична церемония в Италия. Дейвид и Хейли сключват брак на малка, интимна церемония в Пулия, заедно с двете дъщери на Дейвид - Тейлър, на 28 г. и Хейли, на 25 г. Щастливата двойка е заедно от две години, а актьорът предлага брак на своята избраница по време на романтичен пикник на плажа в Калифорния през май 2016г.

"Човек не сключва брак, защото иска да живее с някого, а защото не може да живее без него. Така се чувствах и аз. Знаех, че без нея съм нещастен. Изчаквах и много се притеснявах да й предложа брак, тъй като си мислех, че съм прекалено възрастен за нея", разкрива актьорът.

Междувременно Хейли споделя, че възрастовата им разлика не е проблем за нея. "Не се притеснявам от това. Не искам да пропусна да бъда с някого, когото обичам, заради годините. Това е глупаво", казва тя. Робъртс си спомня предложението за брак много ясно. "Мислех си, че просто се шегува отначало. Той ме е питал и преди, но никога не е било сериозно. Тогава извади пръстена и заплакахме и двамата", коментира любимата на актьора.

Хаселхоф заявява, че "тя е единствената жена, на която е направил предложение за брак от сърце".

Двамата се запознават по време на шоуто "Великобритания търси талант" преди седем години. По време на прослушванията Хейли моли Дейвид за автограф. Той заявява, че ще и даде в замяна на нейния телефонен номер.

Дейвид Хаселхоф има две дъщери от брака си с актрисата Памела Бах.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: foxnews.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиПсихологияНовиниАнкетиЛюбопитноСоциални грижиЗдравни съветиТестовеСпортРецепти