Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Да преследваш любовта: Романтичната история на Джейсън Момоа и Лиза Боне

Да преследваш любовта: Романтичната история на Джейсън Момоа и Лиза Боне

Да преследваш любовта: Романтичната история на Джейсън Момоа и Лиза Боне - изображение

Тридесет и годишната звезда от "Аквамен", Джейсън Момоа и 51-годишната Лиза Боне са световнозвестна двойка за пример. Двамата са заедно от 13 години, имат две деца Лола и Нафа, а през октомври сключиха брак на скромна церемония. Но как започва тяхната любовна история?

В интервю, актьорът от "Игра на тронове" и "Спасители на плажа" признава, че за първи път е харесал красивата си съпруга, когато е бил само на осем, а тя е била 20-годишна актриса, любимка на Америка.

Момоа разкрива, че когато я вижда за първи път по телевизията той се влюбва мигновено в Лиза.

"Бях като: "Мамо, искам нея. Обещах си, че ще я преследвам докрая на живота си и тя ще бъде моя."

"Аз я преследвах. Не й казах затова, докато не се родиха двете ни деца. Би било странно и страшно. Но да, аз винаги съм искал да се запозная с нея. За мен, тя винаги е била Кралицата."

Двамата се срещат по време на обща сбирка  с приятели в джаз клуб в Ню Йорк през 2005 г. С тази среща всички детски мечти на Момоа се сбъдват.

"Ние се срещнахме на точното време и място", разкрива той за съдбовната им среща. Тогава си направих косата на расти. Имах множество дребни плитки, както и тя. Буквално се обърнах видях я, а тя ми каза: "Аз съм Лиза". Усетих фойерверки в стомаха си. Убедих я да ме закара у дома, защото живеех в хотел", откровеничи звездата.

Когато Боне поръчва ( в хотела) любимата напитка на Момоа, той е убеден, че съдбата им е предначертана. "Останалото просто е история", заключва актьорът.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: nowtolove.com.au

Снимки: eonline.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлПсихологияНовиниЛюбопитноАнкетиСоциални грижиЗдравни съветиТестовеРецептиСпорт