Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Група видри прекъсват романтично предложение за брак

Група видри прекъсват романтично предложение за брак

Група видри прекъсват романтично предложение за брак - изображение

Джордан Дойл и Мери Листър са се отправили на околосветско пътешествие, поставяйки си и конкретната цел да видят на живо известните видри в Сингапур.

За да увеличат шанса си за тази среща, те се свързват с фотографа Бърнард Сий, който често успява да заснеме животните. Той се съгласява и извежда младите влюбени на разходка из дивата природа.

В един момент двойката се отцепва от групата. Точно тогава Джордан Дойл е решил, че това е подходящият момент да предложи брак на приятелката си.

"Пръстенът бе в мен, Мери, която е голям любител на видри, бе в близост до любимите си животни. И просто си помислих: "Добре. Сега е най-подходящото време", споделя Дойл пред BBC.

Мери Листър е казала чаканото „Да“, но около тях не е имало хора, които да ги снимат и да запазят момента. Затова фотографът предлага да пресъздадат наново момента, за да го съхранят в снимка. Тогава изведнъж започват да прииждат видри от всякъде.

"Когато помолих Дейл да застане на едно коляно, за да ги снимам, те просто се появиха на снимката" – разказва Сий. – "Единственото, което си помислех, бе "О, Боже, не мога да повярвам."

Видрите са се въртели около двойката в продължение на 3-4 минути и ги душели. Това накарало влюбените да замръзнат на място и да не се движат през цялото това време.

Не е нужно да казваме, че Джордан Дойл и Мери Листър ще пазят снимката до края на дните си.

"Без да бъде планувано дълго време, предложението за брак стана изключително специално", сподели бъдещият младоженец.

 

Редактор: Милена Минчева

Източник: thisisinsider.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияАнкетиНовиниСнимкиЛюбопитноСоциални грижиТестовеЗдравни съвети