Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно 8 необичайни предложения за брак, които ще ви докоснат

8 необичайни предложения за брак, които ще ви докоснат

8 необичайни предложения за брак, които ще ви докоснат - изображение

Предложението за брак вероятно е един от най-докосващите и вълнуващи моменти в живота на една двойка. Някои от тях приемат този ритуал наистина отговорно, с голямо въображение и чувство за хумор.
Искате да предложите на половинката си, но още се чудите как? Почерпете вдъхновение с тези предложения

Предложение с необичаен асистент

предложение

Този човек от Чикаго имаше необичаен асистент за предложението си. Бял кит от местния аквариум имаше задача да донесе кутия с бележка вътре: "Ще се омъжиш ли за мен?" Момчето взе пръстена от устата на кита и чу отговор „ДА“.

Предложение с персонализирана книга

предложение за брак

Американецът Пол Филипс поръчва илюстрирана книга, на която е изобразена любовната история с приятелката му Ерика Рамос. Той скрива книгата в местната библиотека, където води бъдещата си съпруга. След като изненаданата Ерика вижда илюстрациите и съдбовният въпрос в края на книгата, тя радостно отговоря с "да".

Предложение с телескоп

предложение с телескоп

Можем да кажем, че техният брак е предсказан от звездите. Вярно е, че небесните тела получават малко помощ от един влюбен мъж. Той изработва специален обектив за телескопа с надпис „"Ще се омъжиш ли за мен?“ . След това той моли приятелката си да погледне Луната.

Предложението с игра

предложение

Жената на тази снимка буквално спечели предложението за брак: тя имаше карта с надпис "Омъжи се за мен", която тя трябваше да нарисува. Щастливата жена предположи, че това не е игра, едва когато любимият й извади пръстена от джоба си и застана на един крак.

Предложение в „Starbucks“

предложение

Заради постоянните пътувания и служебните си ангажименти, Остин Ман и Естер Хавен се срещат само по летищата. За да поддържат връзката си те си оставят бележка на необичайни места в кафенетата Starbucks по целия свят. Една от тези бележки, която Естер намери в летището в Амстердам, бе последвана от предложение брак и нейния любим изскочи с пръстен и букет в ръка.

Предложение с GPS тракера

предложение за брак

Бегачът Бен Чъдли създава труден маршрут за бягане, който се отбелязва на неговия GPS тракер във формата на изречението "Ще се омъжиш ли за мен?". Той го показва на приятелката си Оливия заедно с годежен пръстен.

Предложение за брак с танц

танци

Вероятно ще се съгласите, че е страхотно, когато една двойка има общи интереси. Фил Райт мисли по същия начин и решава да предложи на приятелката си Ашли, с която танцува.

Предложение с татуировка

брак

Вини Капалдо-Смит моли приятелката си Брук Уодърк да му татуира крака. Когато тя започва да работи, вижда, че той вече е татуирал крака си с надпис "Ще се омъжиш ли за мен" и два варианта за отговор. За щастие на Вини, Брук с радост отбелязва с „Х“ в полето с отговор "Да".

 източник: brightside.me

 по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияАнкетиСнимкиНовиниЛюбопитноСоциални грижиТестовеЗдравни съвети