Начало Лайфстайл Интимно Езикът на тялото Грозното пате с дългите крака – шведският модел Иа Остергрен за пътя на промяната и себеуважението

Грозното пате с дългите крака – шведският модел Иа Остергрен за пътя на промяната и себеуважението

Грозното пате с дългите крака – шведският модел Иа Остергрен  за пътя на промяната и себеуважението - изображение

Иа Остергрен е шведски модел, който има изненадващо дълги крака. Стройната красавица е висока 178 сантиметра, а дължината на краката й е цели 108 см.

шведски модел

Когато погледнете красивите снимки от профила й в Instagram е трудно да си представите, че тя някога е ненавиждала слабото си тяло и дългите си крака, както и че е била тормозена в училище системно от съучениците си. Но това е факт.

Днес тя има хиляди почитатели в социалните мрежи, но през годините тя се е срамувала от необичайния си външен вид и дори се е наричала "грозното пате". Нейната история  по пътя към промяната ни показва, че красотата започва със себеуважението и само и единствено ние трябва да вземем решение дали да разглеждаме нашите недостатъци като предимства.

шведски модел

Дълги години Иа се бори с депресията, докато не решава да започне да тренира бодибилдинг, за да придобие увереност. Тя сподели напредъка си в социалните медии.

шведски модел

Всъщност Иа е вдъхновена от съпруга си, който не само е неин верен партньор в живота, но и треньор. Един ден нейният бъдещ съпруг, известен шведски културист, вижда една от публикациите й. Мъжът изразява подкрепата си и насърчава Иа да вярва в себе си. Двамата се женят през 2014 г. и имат две деца. 

Съпрузите се подкрепят взаимно и учат децата си, че доверието може да им помогне да станат най-добрите версии на самите себе си. Успехът й на модел идва бързо, но тя не се отказва от тренировките си във фитнес залата. Днес тя е един от най-популярните шведски фитнес модели и женски културисти, а хиляди шведски тийнейджърки я търсят за съвети.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиНовиниЛюбопитноСоциални грижиСпорт