Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Вълшебен свят! Малко момиче преодолява срамежливостта си след приказна фотосесия

Вълшебен свят! Малко момиче преодолява срамежливостта си след приказна фотосесия

Вълшебен свят! Малко момиче преодолява срамежливостта си след приказна фотосесия - изображение

Ако се притеснявате, че малкото ви момиченце е много срамежливо, ние ви предлагаме един хитър начин да му помогнете да преодолее това. Много психолози твърдят, че интровертните деца са талантливи и будят по-голямо уважение сред околните, но въпреки това родителите им се притесняват, защото малките са вглъбени в себе си.

фотосесия

Един от тези родители е Камила. Тя е майка на седемгодишната Лайла и работи като професионален фотограф. Притеснена за състоянието на дъщеря си, Камила взема нещата в свои ръце и решава да промени ситуацията. Тя организира екскурзия на своята малка принцеса до Дисниленд. По време на нея, майката, забелязва как детето й се въодушевява от хората, които са облечени като приказни герои от любимите детски книжки на момиченцето.

фотосесия

"Лайла е много срамежливо дете. Не обича да комуникира със своите връстници и често се скрива в някой ъгъл. Виждам как очите и светват, когато  види "принцове и принцеси", разказва тя.

След екскурзията, Камила започва проекта "The Magical World of Princesses", в който нейната дъщеря се превъплъщава в любими Дисни героини. До една принцеса неимоверно стои и злодея. Майка й с радост приема тази роля. Тя купува дрехите директно от магазин в Дисниленд, но към днешна дата предпочита сама да ги шие. Преди снимките Камила гримира и прави прически на малката Лайла. 

майка и дете

 "Обожавам да участвам в това забавление, а ролята на злодея е перфектната за мен. Предпочитам този образ, отколкото да нося корона и приказна рокля. Благодарение на мой близък приятел, който е гримьор влязох в образа на Злодеида и Урсула. Беше фантастично преживяване", споделя майката.

малко момиче

Проектът продължава и до днес, а малката Лайла успява да "излезе от черупката си". Тя вече е уверена и отворена за нови преживявания, споделени моменти с приятели и много забавления и емоции.

източник: huffingtonpost.com; mymodernmet.com

снимки: instagram.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки