Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Влюбен/а в двама – как да изберем правилния партньор

Влюбен/а в двама – как да изберем правилния партньор

Влюбен/а в двама – как да изберем правилния партньор - изображение

Анонимен мъж от сайта askmen.com разказва историята си и дава полезни съвети как да останете с правилния партньор. Представяме ви неговия разказ без съкращения.

Всичко се случва, когато най-малко го очаквате. Обичате някого с цялото си сърце, но внезапно в живота ви се появява нова тръпка. Може да е нов колега в работата, някой, когото срещате, докато сте на почивка, или някаква случайна ситуация. Чувствате нещо, което не трябва да чувствате. Вие просто сте влюбени!

Всичко започва с обикновена комуникация, но постепенно осъзнавате, че този човек говори на вашия език -  незабавно електричество преминава през цялото ви тяло. Да, ситуацията е доста объркваща и притеснителна.

Вие не сте или сте пресекли линията на изневярата. Или, в зависимост от това как го гледате, вече сте я пресекли. Когато седнете и бъдете честни със себе си, осъзнавате, че сте влюбени в двама души. В главата ви започват да бушуват въпроси и противоречия - това не може да се случва на мен, как стана. Фактите са си факти. Вие обичате двама души и не знаете какво да правите.

Вероятно се чудите какво ме кара да разкрия тази истина. Имаше един - може би два пъти в живота ми, когато съм бил влюбен в две жени – моята първа и моята втора любов.

Не можех да бъда с първата си любов, така че се влюбих в друга прекрасна жена. След като установих здрави взаимоотношения, първата ми любов се върна в живота ми и исках връзка с нея. Така че нека ви кажа какво ми помогна в тази ситуация.

Първо, вие сте човек, който чувства. Влюбването в двама души не е често срещано явление. Но то е напълно възможно. Любовта започва с чувство – много силно при това. Може да изпитвате това чувство към някого и след това неочаквано да го почувствате към някой друг. В света има много красиви и хипнотизиращи хора.

Самото чувство не е лошо или опасно - но действията, които предприемате, могат да бъдат. Може би имате чувства, които просто трябва да преодолеете. Може би трябва да прекратите контактите си с другия/та. 

Не мога да говоря за вашата конкретна ситуация. Знам само, че любовта започва като чувство, но в някакъв момент се превръща в решение.

Как да изберем

Това може да е трудно, защото изисква да преодолеете всяка похот. Причината да сте влюбени в двама души е, че липсва нещо в настоящите ви отношения. Това може да е нещо сексуално, нещо психическо или нещо емоционално, но някъде има празнота, която този втори човек запълва.

Избирането означава да бъдете честни за това, което искате от живота и как партньорът ще се впише в тези планове. Този втори човек може да е по-подходящ за вас - всичко зависи от това, което наистина търсите.

Не мога да ви дам отговор, който ще разреши проблема ви веднага. Трябва да вземете решение - категорично.

Сексът, похотта или настоящото трептене могат да ви подтикнат към решение, за което не сте готови. Отделете малко време за размисъл, както и да си отговорите на въпроса - какво търсите у един партньор. Вземете решението си с ясен ум и честно сърце.

Повечето хора, които четат това, вероятно никога не са се влюбвали в двама души. Ако го направите, най-добрият съвет, който мога да ви дам, е да гледате реално на нещата.

Първата ни цел, като хора, е да бъдем най-добрата версия на себе си. Това означава да сме физически, психически и емоционално здрави. Тази сила е това, което ви помага да вземате решения, които са най-полезни за живота ви.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: askmen.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноПсихологияЛайфстайлАнкетиСпортЗдравни съветиНовини