Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Кое кара мъжете да се влюбват

Кое кара мъжете да се влюбват

Кое кара мъжете да се влюбват - изображение

Сигурно неведнъж сте се питали кое кара мъжете да се влюбват в определени жени. Има ли правила в любовта и как да накарате стрелата на Купидон да попадне точно в сърцето на мъжа, по който копнеете? Отговорът е кратък е категоричен... Не, няма правила в любовта, но има насоки, които ще ви помогнат да привлечете вниманието на силния пол и ще накарат човекът до вас сериозно да се замисли върху вашето общо бъдеще.

Експерти в областта препоръчват шест основни стъпки, които ще ви отведат право в сърцето на вашия любим:

Повдигнете самочувствието му

Мъжете просто се хипнотизират от отправените към тях комплименти, въпреки че рядко го показват. Ако сте успели да погъделичкате самочувствието му, вие със сигурност сте открили тайния път към неговото сърце. За да успеете в това начинание, всичко, което трябва да направите е да отклоните вниманието от
дейностите, които не му се отдават и да подчертаете тези, в които е най-добър. И не на последно място винаги изслушвайте това, което има да ви каже.

Позволете му да се грижи за вас

Вярвате или не, това е един от най-важните фактори, които карат мъжа да се влюби в жената до себе си. Накарайте партньора си да се чувства по-силен, като покажете своята по-слаба страна. Дайте му възможност да прави планове за вас и да ви помага, когато трябва да изпълнявате някакви мъжки задачи. Отърсете се от имиджа на силна жена и извадете на показ по-нежната половинка от себе си.

Дайте му чувство за независимост

Често мъжете се страхуват от обвързване, за да не се наложи да променят своята същност. Жените, които успяват да предложат на партньора си независимост и лично пространство със сигурност ще завладеят сърцето му в даден момент. Това е времето, в което трябва да покажете уважение към всичко това и да го оставите да излиза по мъжки със своите приятели.

Накарайте го да се чувства комфортно

Оставете го да се наслади на момента, без да прави дългосрочни планове. Не го измъчвайте с въпроси за това кога смята да се ожени или колко деца иска да има. Накарайте го да се чувства комфортно всеки път, когато сте заедно.

Бъдете очарователни

Обновете част от гардероба и външния си вид, използвайки някои умели трикове за красота. Бъдете завладяващи и непредсказуеми, особено, когато се срещате вечер. Дръжте се по-сдържано и поддържайте загадъчната си аура, за да разпалите интереса му и да го убедите, че ще е наистина забавно да стане част от вашия живот.

Решавайте стресовите ситуации с чувство за хумор

Ако успеете да решите стресовите ситуации с чувство за хумор, то бъдете сигурни, че той ще си падне по вас. Мъжете обожават жени, които знаят как да ги накарат да се чувстват спокойни и притежават специален талант за разрешаването на сложни проблеми. Подобрете своите комуникативни умения с няколко прости трика, за да избегнете неудобните ситуации, в които бихте могли да попаднете.

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноПсихология