Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Вдъхновение: Принцесите на Дисни като величествени кралици

Вдъхновение: Принцесите на Дисни като величествени кралици

Вдъхновение: Принцесите на Дисни като величествени кралици  - изображение

Какво се случва след „ И заживели щастливо?“ Годините минават, а дали принцесите и принцовете остаряват? Кой знае? Замисляли ли сте се някога как ще изглеждат най-емблематичните принцеси на Дисни като величествени кралици? Ако си задавате същите въпроси като нас (или се чудите сега), то знайте, че не сте сами.

Дисни принцеси

Фотографът Тони Рос явно мисли като нас. На него му хрумва да създаде един прекрасен проект, който ни помага да надникнем в бъдещето. Красотата и младостта на всяка една от принцесите, съпоставена с елегантността на кралиците, създава не само един невероятен контраст, но и чувство за приемственост.

Дисни принцеси


При изграждането на образите художникът държи всичко да изглежда реалистично. По тази причина той моли майките на своите клиентки да се превъплътят в кралици. Резултатите са изумителни.

Дисни принцеси

"Основната ми идея беше да представя връзката между майка и дъщеря в ролята на една и съща принцеса, въпреки че ги дели цяло едно поколение, аз исках да покажа техните прилики", разказва Рос.

Фотографиите представят младежкия блясък на всяка принцеса, който се превръща във величествена елегантност.

Дисни принцеси


Дизайнерката Нефи Гарсия предоставя роклите. Тя има огромна колекция от детски облекла, вдъхновени от принцесите на "Дисни".

Дисни принцеси

Фотографската серия отразява връзката между младостта и старостта, както и между майката и детето. Безспорно и двете поколения са елегантни и вдъхновяващи по свой собствен начин, а тези приказни снимки са доказателство затова.

източник: boredpanda.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайл