Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Мама, тате и аз Бременна си направи фотосесия с 20 000 пчели

Бременна си направи фотосесия с 20 000 пчели

Бременна си направи фотосесия с 20 000 пчели - изображение

Емили Мюлер е бременна с четвъртото си дете. Двамата със съпруга й притежават компанията „Мюлер – мед и пчели”, която спасява пчели като премества пчелни колонии, които се появяват на нежелани места. Те притежават 24 кошера, които обитават около 1.2 милиона медоносни пчели. За кратко време малките насекоми се превръщат в неделима част от нейния живот.

фотосесия


Емили прекарва по-голямата голяма част от ежедневието в грижи за пчелите. Бъдещата майка споделя, че насекомите са съществена част от семейството и бизнеса й, и тя доказва това. Тя участва в специална фотосесия, в компанията не на своя съпруг, а на нейните 20 000 пчели.

фотосесия


Мъжът на Емили присъства във фотосесията, но зад кадър. Той държи клон, на който пчелите са накацали. Раян разтръсква клона над тялото на съпругата си, за да може пчелите да накацат върху нея. Планът проработва.

фотосесия

 Когато поставя ръце върху корема си насекомите се струпват около нея.

„Бях облечена с рокля, която бе дълга и покриваше корема и краката ми като предпазна мярка. Бях убедена, че пчелите няма да ме ужилят или да навредят на моето бъдещо бебче. Те ми създадоха такъв уют по време на снимките. Когато накацаха по мен, аз почувствах топлина“, споделя тя.
Тя допълва: „ Много хора ме смятат за луда, но за мен тези животинки са много повече от насекоми. Радвам се, че в този важен момент те бяха до мен“, признава Емили.

фотосесия

Любовта на Емили към пчелите започва, когато нейният баща и подарява кошер. Той е опитен пчелар, но след години в бизнеса се изморява и решава да се откаже. „С този неочакван подарък се роди и моята любов към тези същества“, обяснява тя.

Днес Емили и Райън споделят любовта си и грижата за пчелите с децата си Кадийн (10г.),Маделин, (3г.) и Остин, (1г.).
„Пчелите са символ на новия живот. Те са духовни и много нежни същества“, заключва тя.

източник: dailymail.co.uk

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияНовиниЛайфстайлИсторияЗдравни съветиСнимкиЛюбопитноАлт. медицинаСоциални грижиВидеоНаучни публикацииПатологияСпортКлинични пътекиПсихологияЗдравни проблемиФизиологияИзследванияЛеченияНормативни актовеПроизводителиСпециалистиИнтервютаХранене при...Ботаника