Начало Лайфстайл Красота и стил Нашето тяло Баща отслабна драстично в името на децата си

Баща отслабна драстично в името на децата си

Баща отслабна драстично в името на децата си - изображение

Джерамая е на 39 години и е продавач на антики. Той решава да се впусне в смело предизвикателство, което  преминава трудно за него, но успешно – преобразява коренно тялото си само в рамките на година и няколко месеца. И всичко това с една единствена цел – да бъде по-добър съпруг и баща.

Миналата година Джеремая заминава на почивка с трите си деца в планината. Но хубавото преживяване и приятната почивка се оказват мираж. След това той се завръща в родния си дом тъжен и умислен.

"Вместо да успея да създам хубави и приятни моменти с децата, които да помня през целия си живот, аз бях задъхан и много бавен по време на целия преход. Налагаше се често да спираме, за да си почиваме", споделя Джеремая.

Баща отслабна драстично в името на децата си

След злополучната почивка бащата решава, че е крайно време да промени себе си, но не само външно, а и вътрешно. Преди да стартира с диетата тридесет и девет годишният мъж тежи 127 кг.

Баща отслабна драстично в името на децата си

Той започва да спазва строг хранителен режим, който в самото начало му се струва невъзможен за изпълнение. След цяла година усилени трнировки, много търпение и лишения промяната е факт.

"От характерното за един застаряващ мъж тяло, който има шкембе, успях да постигна резултати, които в началото мислех за непосилни", споделя Джерамая.

Баща отслабна драстично в името на децата си

"Тялото ми се преобрази изцяло. Кожата ми е по-свежа, а косата по-гъста. Животът ми се промени коренно, защото не само изглеждам добре, но и се чувствам духовно извисен", казва Питърсън.

"Децата ми бяха основния фактор да се променя. Те са моите най-големи вдъхновители", заключва гордият баща.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: dailymail.co.uk; boredpanda.com 

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛюбопитноЛайфстайлСоциални грижиИзследванияПсихологияВидеоНовиниЗдравни съветиДиетиСпортИсторияХранене при...Алт. медицинаТестовеРецептиБотаникаЛеченияПроизводителиКалкулатори